Πεπ Γκουαρδιόλα: «Είμαι ιδιοφυΐα»
i

Γκουαρδιόλα / screenshot via Twitter

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Είμαι ιδιοφυΐα»

Sportal newsroom 14:06 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Τσέλσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο, ότι είναι ιδιοφυΐα, λόγω των αλλαγών που έκανε στο παιχνίδι.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μεγάλο διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ, νικώντας τη Τσέλσι 1-0. Το γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Ρίγιαντ Μάχρεζ μετά από ασίστ του Τζακ Γκρίλις, δύο παίχτες που μπήκαν αλλαγή τρία λεπτά πριν το γκολ. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα, όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έκανε, ανέφερε χιουμοριστικά ότι είναι ιδιοφυΐα. Συγκεκριμένα ο Μάχρεζ και ο Γκρίλις ήταν οι δύο που συνεργάστηκαν για το γκολ των «πολιτών», δίνοντας έτσι στην ομάδα τους τη νίκη, μειώνοντας παράλληλα στους πέντε πόντους τη διαφορά από τη πρώτη Άρσεναλ. 

«Είμαι ιδιοφυΐα. Στη τελευταία συνέντευξη τύπου υπήρχε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος με ρώτησε «γιατί έκανα τις αλλαγές με την Έβερτον στο 81ο λεπτό;». Έτσι κράτησα σημειώσεις και στο ημίχρονο τον σκέφτηκα και έκανα τις αλλαγές. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, η πίεσή μας δεν ήταν καλή, δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μάνουελ (Ακάντζι) και τον Ρίκο (Λιούις) ήμασταν καλύτεροι», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.