Γκουαρντιόλα: «Δεν νομίζω ότι θα πάει ο Φόντεν στην εθνική»

Φιλ Φόντεν & Πεπ Γκουαρντιόλα

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Γκουαρντιόλα: «Δεν νομίζω ότι θα πάει ο Φόντεν στην εθνική»

Νεφέλη Μπισμπίκη • 13:30 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 02.09.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ο Φιλ Φόντεν πιθανότατα δεν θα ενσωματωθεί στην εθνική Αγγλίας για τους αγώνες του Nations League με την Ιρλανδία και τη Φινλανδία για τον 2ο όμιλο της League B.

Ο Φιλ Φόντεν κλήθηκε για να ενισχύσει την Εθνική Αγγλίας από τον υπηρεσιακό προπονητή Λι Κάρσλεϊ, για τα παιχνίδια με Ιρλανδία (7/9) και Φιλανδία (10/9), αλλά ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο ματς.

«Δεν το νομίζω αυτή τη στιγμή» είπε ο Γκουαρδιόλα, όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή του Φόντεν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

«Νομίζω ότι δεν θα πάει, αλλά δεν ξέρω. Δεν αισθάνεται καλά. Αλλά οι εθνικές ομάδες αποφασίζουν»

O Φόντεν έχει εμφανιστεί μόνο μία φορά για φέτος στην Premier League και αυτή με αλλαγή, ενώ με την Εθνική ,μετράει 41 συμμετοχές και ήταν ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Euro 2024.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!