«Ο Πεπ Μπιέλ επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Μπιέλ

i

© intime

«Ο Πεπ Μπιέλ επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:29 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 29.05.2024

Ο Πεπ Μπιέλ δεν έχει «πείσει» στην Άουγκσμπουργκ και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Ο Πεπ Μπιέλ θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να αποδείξει στον Ολυμπιακό τις ικανότητές του, σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Η έγκυρη «Kicker» σε σημερινό της (21/5) δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ισπανός εξτρέμ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Bundesliga κι αναμένεται μετά τη λήξη του δανεισμού του να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ιταλιάνο: «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αξίζει η Φλωρεντία ένα τρόπαιο»
CONFERENCE LEAGUE

08:16 - 21.05.2024

Ιταλιάνο: «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αξίζει η Φλωρεντία ένα τρόπαιο»

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο μίλησε για τον τελικό του Conference League και την μάχη με τον Ολυμπιακό κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο ίδιος με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ μέτρησε μόλις 11 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα της Γερμανίας δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός θα κληθεί να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, μέσω της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Φέτος, ο Μπιέλ μέτρησε μόλις 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ με τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον παίκτη τον Σεπτέμβρη του 2022, παίρνοντάς τον από την Κοπεγχάγη έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει μετρήσει συνολικά 59 συμμετοχές, 12 γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Καρβάλιο «πέταξε» και την τελευταία ευκαιρία

Στην αρχική του σύνθεση ο Ολυμπιακός είχε τον Ζοάο Καρβάλιο, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να δώσει στον Πορτογάλο την ευκαιρία να παίξει ως βασικός αντί του Τσικίνιο, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Από την πλευρά του, όμως, ο Καρβάλιο έδειξε ότι τελικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο απαιτητικά ματς. Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή μία τελευταία ευκαιρία, καθώς λήγει το συμβόλαιό του τώρα το καλοκαίρι και ο κόουτς από την πλευρά του έχει στην άκρη του μυαλού του και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Έτσι, έδωσε στον Καρβάλιο φανέλα βασικού, ενώ στα προηγούμενα ματς του έδινε λίγο χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Ήταν αρνητικός, όμως, μέσα στη Λεωφόρο και έτσι από την πλευρά του ο παίκτης φάνηκε σα να «πετά» στο καλάθι των αχρήστων την τελευταία ευκαιρία που του έδωσε ο Μεντιλίμπαρ.