Πέπε Μελ ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΟΦΗ

Πέπε Μελ

i

© PrtScr

Πέπε Μελ ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΟΦΗ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:17 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 13.12.2023

Ο 60χρονος Ισπανός προπονητής, Πέπε Μελ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός που θα αντικαταστήσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να μπει στη νέα του εποχή!

Μετά την αποχώρηση του Βάλντας Νταμπράουσκας, η ομάδα της Κρήτης κινήθηκε άμεσα για τον διάδοχο του Λιθουανού κι όπως όλα δείχνουν τον βρήκε. Ο λόγος γίνεται για τον Πέπε Μελ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο. 

Ο 60χρονος Ισπανός προπονητής πείστηκε τελικά από τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έρθει στην Κρήτη και να εργαστεί για δεύτερη φορά, μακριά από την πατρίδα του με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα όπου βρέθηκε στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ. Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα, ο ίδιος έχει εργαστεί σε Λας Πάλμας, Ντεπορτίβο Λα Κορούνιο, Ρεάλ Μπέτις όπου είχε διπλή θητεία, σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Αλαβές και Χετάφε, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ο Μελ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, με σκοπό να επισημοποιηθεί η πρόσληψή του. 

Το «ναυάγιο» με Κόουλμαν

Να θυμίσουμε πως μετά την απομάκρυνση του Λιθουανού τεχνικού, ο ΟΦΗ έφτασε μία ανάσα από τον Κρις Κόουλμαν. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου επέλεξε να πει «όχι» στην πρόταση των Κρητικών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανατροπή δεδομένων και το deal να μην ολοκληρωθεί αισίως.