Πέρασαν όλη την μέρα τους στο γήπεδο της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος με τον Μελισσανίδη

Πέρασαν όλη την μέρα τους στο γήπεδο της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος με τον Μελισσανίδη

Κώστας Τσίλης 14:14 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 11.06.2024

Για πολλές ώρες έμειναν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης με τον απερχόμενο, καθώς είχαν πολλά να συζητήσουν

Η χθεσινή μέρα ήταν ιστορική για την ΑΕΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί όλα να έγιναν πολύ γρήγορα και ίσως να μην ήταν απολύτως σαφές, όμως από χθες η ΑΕΚ πέρασε από την εποχή του Μελισσανίδη, σ' αυτή του Μάριου Ηλιόπουλου. Και αυτή η μετάβαση, εκτός από σημαντική για τον σύλλογο, σημαίνει πρακτικά και πολλές ώρες δουλειάς από τον καινούργιο ιδιοκτήτη. Όπως και πολλές ώρες συνεργασίας με τον... απερχόμενο.

Ο Ηλιόπουλος είναι ο πιο τυχερός νέος ιδιοκτήτης, στην ιστορία της ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

10:12 - 11.06.2024

Ο Ηλιόπουλος είναι ο πιο τυχερός νέος ιδιοκτήτης, στην ιστορία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ όπως πάντα έκανε ξανά το απίθανο και το απρόσμενο και πέρασε μέσα σε πολύ λίγες ώρες από μια εποχή σε μια καινούργια, μ’ όλα όσα έκτισε και έφτιαξε ο Μελισσανίδης να μένουν στον σύλλογο και να αποτελούν το πιο σπουδαίο κληροδότημα στον νέο «αφεντικό» αλλά και την πιο βαριά ευθύνη- Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Ηλιόπουλος πήγε χθες στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αρκετή ώρα πριν από την συνέντευξη Τύπου στην οποία έγινε η παράδοση - παραλαβή στα ηνία της διοίκησης. Και αμέσως μετά, παρέμεινε στα γραφεία για ακόμα αρκετές ώρες. Μαζί με τον Μελισσανίδη. Με τους δυο τους να έχουν συνεργασία προφανώς για ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της ομάδας.

Προφανώς και αυτή η συνεργασία δεν τελείωσε χθες. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έχει πολλά τα οποία πρέπει να κάνει. Και ο Μελισσανίδης έχει δεσμευτεί πως θα είναι δίπλα στο πρώτο διάστημα, για να μπορέσει να τον βοηθήσει. Έχει σημασία το γεγονός πως η σχέση και η συνεργασία των δυο ανδρών, δεν ξεκίνησε από την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ. Αυτή ήταν η κατάληξη αυτής της τουλάχιστον διετούς συνεργασίας τους.

Αυτό σημαίνει πως έχουν αναπτύξει κώδικες επικοινωνίας μεταξύ τους. Και αυτό θα βοηθήσει πολύ, ώστε να γίνει και ομαλά αλλά και γρήγορα, αυτή η μετάβαση της ΑΕΚ στη νέα εποχή. Ενώ φυσικά και η παρουσία του Ηλιόπουλου στα γραφεία της ομάδας, θα είναι πολύ συχνή και γενικώς αλλά και ειδικώς αυτό το πρώτο διάστημα.