Περέιρα: «Αξίζαμε περισσότερα, το μέτωπο ψηλά, είμαστε ακόμα δυνατοί»

Περέιρα: «Αξίζαμε περισσότερα, το μέτωπο ψηλά, είμαστε ακόμα δυνατοί»

Κώστας Τσίλης 16:52 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 06.10.2024

Ο πρωταγωνιστής της φάσης του πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την συνέχεια

Η αλήθεια είναι πως ο Τούκου Περέιρα θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας σημαντικής νίκης της ΑΕΚ και όχι μιας φάσης που θα σήκωνε θύελλα διαμαρτυριών. Ήταν ο πρωταγωνιστής της περίφημης φάσης στην μικρή περιοχή στο ματς με τον Παναιτωλικό και θα μπορούσε να είχε κερδίσει το πέναλτι. Μάλιστα ίσως να ήταν και αυτός ο εκτελεστής. Όμως το πέναλτι δεν δόθηκε, η ΑΕΚ έχασε το ματς. Αλλά ο Περέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα. Ένα μήνυμα, καθ' όλα... ηγετικό.

Ετσιθελικό πισωγύρισμα για την ΑΕΚ - Το μήνυμα ήταν «θα μου δείχνετε τον ήλιο κι εγώ θα σας λέω καλό βράδυ»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:42 - 05.10.2024

Ετσιθελικό πισωγύρισμα για την ΑΕΚ - Το μήνυμα ήταν «θα μου δείχνετε τον ήλιο κι εγώ θα σας λέω καλό βράδυ»

Ο Κώστας Τσίλης γράφει για το πως αντί για γκάζι προέκυψε όπισθεν για την Ένωση στο Αγρίνιο, για την πιο παράλογη διαιτητική απόφαση και το μήνυμα μπλόκου που πήραν οι παίκτες, για τα παθήματα που δεν γίνονται μαθήματα αλλά και την παράλογη τρέλα να βρεθούν ένοχοι εκεί που δεν υπάρχουν.

"Συνεχίστε να επιμένετε να δουλεύετε σιωπηλά και να βελτιωνεστε μέρα με τη μέρα, από την ήττα μαθαίνουμε και πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί σαν ομάδα, αυτό είναι ακόμα πολύ μπροστά.. με το μέτωπο ψηλά.. Αξίζαμε περισσότερα Είμαστε ακόμα δυνατοί MONO ΑΕΚΑΡΑ" έγραψε ο Αργεντινός στο instagram.

Για μια ακόμα φορά ο Περέιρα έδειξε πόσο πολύ έχει δεθεί με την ομάδα. Φαινόταν απ' όλη την συμπεριφορά του γενικώς όχι μόνο στο Αγρίνιο, αλλά σ' όλα τα ματς που έχει παίξει. Ο Αργεντινος μέσος αισθάνεται καλά, βρίσκεται τον καλό του εαυτό, ενώ ήδη φαίνεται να παίρνει και ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ, στην οποία είναι πολύ προφανές πως αισθάνεται πολύ καλά.