Έκλεισε και Περέιρα η ΑΕΚ

Περέιρα

i

Ρομπέρτο Περέιρα

Έκλεισε και Περέιρα η ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 11:12 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 06.07.2024

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αργεντινός μέσος, καθώς η συμφωνία με την Ένωση είναι οριστική.

Η ΑΕΚ συνεχίζει το εντυπωσιακό μεταγραφικό της σπριντ. Μετά τον Κοϊτά και τον Στρακοσια, η Ένωση τελείωσε και με τον Ρομπέρτο Περέιρα.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!
SPORTAL ORIGINALS

00:43 - 06.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Παρασκευής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό μέσο και η σπουδαία μεταγραφή «έκλεισε». Όπως είχατε ήδη από χθες διαβάσει στο Sportal.gr, η Ένωση ήταν σε ανοιχτη γραμμή με τον Περειρα για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, προκριμένου ο παίκτης να ταξιδέψει στην Αθήνα. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Και πλέον ο Αργεντινός μέσος που τόσο ήθελε ο Ματίας Αλμειδα, είναι με την βαλίτσα στο χέρι για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει στην ΑΕΚ. 

Οι πληροφορίες έτσι κι αλλιώς κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ρομπέρτο Περέιρα για διετές συμβόλαιο. Αλλά κυρίως είναι ο τρόπος με τον οποίο μας μίλησε εδώ στο Μπουργκ ο Ματίας Αλμέιδα για την περίπτωση του Αργεντινού μέσου.

Ο Αργεντινός πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας. Κάτι που καθιστά μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβει έστω και κάποιες μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία.

Πριν την ομάδα της Ισπανίας, ο ίδιος αγωνίστηκε με τις φανέλες των Φέγενορντ και Τβέντε, ενώ με την Εθνική του Περού έχει καταγράψει 85 εμφανίσεις.