Απίστευτες σκηνές στη Μαδρίτη, οι παίκτες της εθνικής Περού ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία! (vids)

Οι παίκτες του Περού με την αστυνομία

i

Οι παίκτες του Περού με την αστυνομία/PrtScr

Απίστευτες σκηνές στη Μαδρίτη, οι παίκτες της εθνικής Περού ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία! (vids)

Κώστας Τόπας 08:25 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Μαδρίτη, καθώς παίκτες της εθνικής Περού είχαν έντονο επεισόδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής!

Η κατάσταση που βιώθηκε σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης όπου η εθνική ομάδα του Περού είναι εγκατεστημένη είναι σουρεαλιστική. Η ομάδα της Νότιας Αμερικής βρίσκεται στη Μαδρίτη για να δώσει την Τρίτη (28/03) φιλικό αγώνα με το Μαρόκο στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκατοντάδες οπαδοί του Περού, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του ξενοδοχείου για να υποδεχθούν τους παίκτες τους.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν ιδανικά, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο η κατάσταση ξέφυγε, έπειτα από διάφορα σπρωξίματα μεταξύ των δυο πλευρών, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να παίζουν ξύλο με τις δυνάμεις που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες, ένα μέλος της Αστυνομίας έσπρωξε τον Γιόσιμαρ Γιοτούν, έναν Περουβιανό διεθνή, κάτι που έκανε τον ποδοσφαιριστή να απαντήσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ των ποδοσφαιριστών και μέλη των αστυνομικών δυνάμεων της κρατικής ασφάλειας.

Το πρακτορείο EFE αναφέρει ότι ο τερματοφύλακας της περουβιανής ομάδας, Πέδρο Γκαλέζε, έφυγε χωρίς κατηγορία από το αστυνομικό τμήμα της Μαδρίτης, όπου έδωσε καταθέσεις λόγω επεισοδίου με την ισπανική αστυνομία, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών του Περού.

«Το Γενικό Προξενείο του Περού στη Μαδρίτη αναφέρει ότι ο παίκτης Πέδρο Γκαλέζε αποσύρθηκε πρόσφατα από το αστυνομικό τμήμα όπου έδωσε καταθέσεις, χωρίς κατηγορίες», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.

«Θέλαμε να χαιρετήσουμε τον κόσμο και άρχισαν να μας χτυπούν γροθιές», εξήγησε ο Πέδρο Γκάγιες στην «América Deportes». 

«Λυπούμαστε για αυτό που συνέβη, θα ζητήσουμε την άμεση διευκρίνιση των γεγονότων από τις αρμόδιες αρχές. Το Γενικό Προξενείο του Περού στη Μαδρίτη και η Πρεσβεία μας στην Ισπανία βοηθούν τα μέλη της περουβιανής ομάδας ποδοσφαίρου μετά το περιστατικό που συνέβη, πριν από την στον αγώνα που θα πραγματοποιήσει αύριο με την ομόλογό της στο Μαρόκο», έγραψε στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών του Περού.