Πετίτ για Εμπαπέ: «Δεν είναι καλός αρχηγός, ας σταματήσει η δικαιολογία με τη σπασμένη μύτη όλοι έχουμε παίξει έτσι»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©imago

Πετίτ για Εμπαπέ: «Δεν είναι καλός αρχηγός, ας σταματήσει η δικαιολογία με τη σπασμένη μύτη όλοι έχουμε παίξει έτσι»

Δημήτρης Χούπης 22:53 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 11.07.2024

Έξω φρενών έχει γίνει ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου, Εμανουέλ Πετίτ, με τον Κιλιάν Εμπαπέ τον οποίο χαρακτήρισε κακό αρχηγό.

Η Γαλλία απογοήτευσε στο Euro παρόλο που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου η Ισπανία τη νίκησε με 2-1 και πέρασε εκείνη στον τελικό της διοργάνωσης.

Από την κακή εικόνα της Γαλλίας, δεν αποτέλεσε εξαίρεση ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εκτός του γκολ απέναντι στην Πολωνία, δεν έκανε τίποτα το αξιόλογο. Κάπως έτσι ο αρχηγός της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν, δέχτηκε αρκετή κριτική για την παρουσία του στο τουρνουά, με τον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου Εμανουέλ Πετίτ να του τα... χώνει.

Μιλώντας στο RMC Sport ο παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακό αρχηγό, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται αρκετά η σπασμένη μύτη του ως δικαιολογία για την εικόνα του. «Για μένα δεν είναι καλός αρχηγός με όλα αυτά τα που έχει κάνει από τότε που πήρε το περιβραχιόνιο», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

«Επίσης με συγχωρείτε, αλλά όλη αυτή η φασαρία με τη σπασμένη μύτη και τη μάσκα. Δεν μας νοιάζει! Δεν είσαι ο μόνος που παίζεις με σπασμένη μύτη, ούτε ο τελευταίος. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι ότι ισχυρίστηκε πολλά πράγματα για να πάρει το περιβραχιόνιο.

Για μένα δεν είχε τις ηγετικές ικανότητες εντός κι εκτός γηπέδου. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να μιλάει στους συμπαίκτες του», ανέφερε στη συνέχεια.