«Ο Πέτκοβιτς ζητάει δύο εκατομμύρια - Δεν θα τα έδινε ο ΠΑΟΚ»

Μπρούνο Πέτκοβιτς

i

© Intime

«Ο Πέτκοβιτς ζητάει δύο εκατομμύρια - Δεν θα τα έδινε ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:42 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 07.07.2024

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Πέτκοβιτς και η αναφορά των Κροατών.

Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση φορ και ο Μπρούνο Πέτκοβιτς βρίσκεται στη λίστα. Ο Κροάτης σούπερ σταρ, ο οποίος την περασμένη σεζόν επισκέφτηκε την Τούμπα και γνώρισε τον αποκλεισμό, έχει έρθει στο προσκήνιο ξανά για την «ασπρόμαυρη» επίθεση με την ιστοσελίδα «Sata24.hr» να δίνει τη δική της διάσταση στο θέμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο ελληνικός σύλλογος, ο οποίος πέταξε την Ντιναμό εκτός των προημιτελικών του Europa Conference League, θα ήθελε να φέρει τον επιθετικό, Μπρούνο Πέτκοβιτς, αλλά θέλει να διαπραγματευτεί και να παζαρέψει ακόμη και για μια αποζημίωση που ανέρχεται μόλις στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Δε λάβαμε ούτε μία προσφορά για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, ψιθύρισαν από την Ντιναμό, μετά την εκπνοή της προθεσμίας σύμφωνα με την οποία ο σύλλογος, μπορούσε να τον κρατήσει αν κάποιος προσέφερε αποζημίωση δύο εκατομμυρίων ευρώ. Και ο Μπρούνο, φυσικά, συμφωνεί με αυτό. Τώρα πλησιάζει η δεύτερη προθεσμία, η 15η Ιουλίου, όταν η καθορισμένη αποζημίωση για είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο «Πέτκο» δεν πρόκειται να πάει εκεί. Και δεν είναι προτεραιότητά του να φύγει από το «Maksimir». Με άλλα λόγια: περιμένει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του. Αθλητικές, όχι οικονομικές. Που σημαίνει έναν αξιοσέβαστο σύλλογο από ένα ισχυρό πρωτάθλημα.

Ένα άλλο πρόβλημα για τους Έλληνες είναι ο μισθός του Πέτκοβιτς. Ο επιθετικός της Ντιναμό, φέρεται να ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, τα οποία δε θα του έδινε ο ΠΑΟΚ».