Πετράκης: «Αυτά που μένουν είναι τα συναισθήματα και δεν πρόκειται να ξεχαστούν»

Ο Πετράκης στο Ατρόμητος - Παναιτωλικός

Πετράκης: «Αυτά που μένουν είναι τα συναισθήματα και δεν πρόκειται να ξεχαστούν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:37 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 19.10.2024

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο Γιάννης Πετράκης, μιλώντας μετά το ματς στο Περιστέρι.

Με νίκη έφυγε από το Περιστέρι ο Παναιτωλικός, ο οποίος και επικράτησε του Ατρόμητου (2-0) στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στους φίλους της ομάδας του που ταξίδεψαν στην Αθήνα, αλλά και στην επίδοση των παικτών του.

«Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα (σ.σ: το ότι ο κόσμος φώναζε το όνομά του). Αυτά που μένουν είναι τα συναισθήματα και δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Στο ξεκίνημα ο Ατρόμητος είχε πλήρη έλεγχο. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Φυσιολογικό, παίζει και ο αντίπαλος. Μετά ισορροπήσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ. Απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν θυμάμαι κάποια φάση. Μπράβο στα παιδιά.

Νιώθω χαρούμενος που δουλεύω σε αυτό το κλαμπ. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Απαγορεύεται να χάσουμε τον δρόμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Όλα στην ζωή έχουν μία σειρά. Παίζουμε καλή άμυνα αλλά είμαστε ομάδα με δημιουργία, παραγωγή φάσεων. Και να μη σκοράρουμε δημιουργούμε προϋποθέσεις. Πρέπει να είμαστε μία ισορροπημένη ομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης.

Γκαρσία: «Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα»

Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα στην τελική πάσα αλλά και στην άμυνα, «Εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία φάση μέσα στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε τη μπάλα, έχουμε την κατοχή, ελέγχουμε το παιχνίδι αλλά εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία μπάλα για να βάλουμε το γκολ. Ο αντίπαλος είχε και την ψυχολογία και όταν έβαλε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε

Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να βελτιώσουμε, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό συνέβη και με το προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 1-2) που για διάφορους λόγους το χάσαμε, και τώρα, θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γκαρσία.