Πήρε εγγυήσεις για το μέλλον του στην Τσέλσι ο Πότερ
i

Ο Γκρέιαμ Πότερ/printscreen

Πήρε εγγυήσεις για το μέλλον του στην Τσέλσι ο Πότερ

Sportal newsroom 13:09 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 20.08.2024

Συνάντηση με τον Μπεχντάντ Εγκμπαλί, εκ των ιδιοκτητών της Τσέλσι, είχε πρόσφατα ο Γκρέιαμ Πότερ και για την ώρα έλαβε… ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση των «μπλε».

Επειτα από ένα θετικό ξεκίνημα στον πάγκο της Τσέλσι, τα πράγματα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά για τον Γκρέιαμ Πότερ και μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είναι λογικό να αμφισβητείται το μέλλον του.

Ωστόσο, για την ώρα φαίνεται πως αποφεύγει να μπει σε περιπέτειες, μιας και έλαβε εγγυήσεις για το μέλλον του σε συνάντηση που είχε με τον Μπεχντάντ Εγκμπαλί, εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, στη διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ.

Ο Πότερ διαδέχθηκε στον πάγκο της Τσέλσι τον Τόμας Τούχελ, τον Σεπτέμβριο, και ξεκίνησε τη θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δημιουργώντας αήττητο σερί εννέα αγώνων. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν δραστικά λίγο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, όταν οι «μπλέ» υπέστησαν πέντε διαδοχικές ήττες. Αυτή η… κατηφορική πορεία έχει φέρει πολύ νωρίς πίεση για τον Πότερ, με τους «μπλε» να βρίσκονται στην όγδοη θέση της Premier League.

Ωστόσο, σε συνάντηση που είχε στην Καλιφόρνια με τον Εγκμπαλί πήρε διαβεβαιώσεις πως δεν αμφισβητείται το μακροπρόθεσμο μέλλον του στο κλαμπ. «Αισθάνομαι ακόμα πιο σίγουρος, συνειδητοποίησα περισσότερο τη στήριξη που υπάρχει προς το πρόσωπό μου τους τρεις μήνες που βρίσκομαι στην ομάδα. Πρέπει να το πιστώσω αυτό στη διοίκηση. Ο τρόπος που επικοινωνούν μαζί μου είναι φανταστικός. Ολοι γνωρίζουμε την πίεση και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην Τσέλσι, αλλά ειλικρινά ανυπομονώ για τις εβδομάδες, τους μήνες, τα χρόνια που βρίσκονται μπροστά μας. Αντιλαμβανόμαστε όλοι που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι προκλήσεις» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πότερ.