Πιέρ Σαζ: «Πρόκληση να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, τον νικητή του Conference League
i

©imago

Πιέρ Σαζ: «Πρόκληση να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, τον νικητή του Conference League

Δημήτρης Χούπης 17:56 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 25.09.2024

Ο προπονητής της Λυών Πιέρ Σαζ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου κάνοντας αναφορά στην κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τη Λυών στη Γαλλία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ και η γαλλική ομάδα έπειτα από την ήττα από τη Μαρσέιγ, στόχος της είναι το τρίποντο.

Ο τεχνικός της Λυών, Πιέρ Σαζ, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του Conference League.

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;
EUROPA LEAGUE

11:51 - 25.09.2024

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Το νέο Europa League ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά, με την αρχή να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Ποιες είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουν και που βρίσκονται οι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Όσα είπε για το ματς με τη Μαρσέιγ: «Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί».

Όσα είπε για τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια για αυτούς που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Αυτό που έχει σημασία για εμένα, είναι να συμβεί αυτό στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότερο».