«Αδύνατον να αντισταθούμε κι εμείς και ο Πιερό στην πρόταση της ΑΕΚ»

Φρεντζί Πιερό

i

©Intime

«Αδύνατον να αντισταθούμε κι εμείς και ο Πιερό στην πρόταση της ΑΕΚ»

Sportal newsroom 11:12 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 09.09.2024

Παράγοντας της Μακάμπι Χάιφα, κλήθηκε να μιλήσει για την πρόταση της ΑΕΚ στον Φρεντζί Πιερό, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την 29χρονο επιθετικό.

Ο Φρεντζί Πιερό είναι ο επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση ενεργοποίησε τη συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα και τον 29χρονο επιθετικό από την Αΐτή.

Ισραηλινά Μέσα αποκάλυψαν τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής. Το κόστος της αγοράς του Πιερό από την ΑΕΚ θα είναι 2.5 εκατομμύρια ευρώ, που με μπόνους μπορεί να ξεπεράσει και τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, ο 29χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο (3+1 χρόνια) με 800.000 ευρώ το χρόνο αλλά και μπόνους που μπορούν να τον οδηγήσουν σε επταψήφιο νούμερο.

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:07 - 09.09.2024

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα

Από τη φτώχεια της Αϊτής μέχρι τα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια, η ζωή του Φρεντζί Πιερό, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ξεχωρίζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Το deal επιβεβαιώνει και η Μακάμπι Χάιφα, καθώς, παράγοντας της ισραηλινής ομάδας, μιλώντας στο Sport Channel, είπε τα εξής: «Ήταν απίθανο για τον Πιερό να αρνηθεί. Δέχτηκε πρόταση με χρήματα πάνω από δύο φορές από όσα έπαιρνε εδώ. Ήταν δελεαστική η πρόταση και για την ομάδα».

Στόχος είναι ο Πιερό να βρίσκεται Ελλάδα μέχρι την Τρίτη (09/09), ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί επίσημα, ώστε να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!