Πιερό: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος... Πέτυχα το πρώτο μου γκολ»

Πιερό: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος... Πέτυχα το πρώτο μου γκολ»

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:18 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 17.09.2024

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου με 2-0 ,για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Φράνζι Πιερό να πρωταγωνιστεί στην αναμέτρηση, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την νίκη.

Το ιδανικό ντεμπούτο έκανε ο Φράνζι Πιερό με την φανέλα της ΑΕΚ, αφού άνοιξε ο σκορ στο 22ο λεπτό και συνέβαλλε στο να πετύχει η ομάδα του την δευ΄τερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Πιερό, ο οποίος κέρδισε το βραβείο COSMOTE MVP, μίλησε ενθουσιασμένος μετά τον αγώνα στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ, εκδηλώνοντας την χαρά του για το πρώτο του γκολ με την Ένωση.

Ανοιχτή (και ζόρικη) διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση Μαρσιάλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:43 - 17.09.2024

Ανοιχτή (και ζόρικη) διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση Μαρσιάλ

Μπορεί τα δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη να έχουν τελειωμένη την συμφωνία της Ένωσης με τον Γάλλο πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι η πραγματικότητα

Όσα είπε στο ΑΕΚ TV:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ... Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Επίσης ήταν οι οπαδοί μας εδώ οπότε ήταν το πρώτο μου ματς (μπροστά τους). Οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος. Στην αρχή το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όμως δέχτηκα μια καλή μπαλιά μέσα στην περιοχή και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απόψε».