Πιερό: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όλοι τρελάθηκαν» (vid)

Ο Φράνζι Πιερό πανηγυρίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό

i

©Intime

Πιερό: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όλοι τρελάθηκαν» (vid)

Κώστας Τόπας 13:36 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 30.09.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Φράνζι Πιερό αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης και κατά την βράβευσή του μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», καθώς επικράτησε 2-0, χάρη στα γκολ των Πιερό και Άμραμπατ και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο θηριώδης φορ άνοιξε το σκορ κόντρα στους «πράσινους» και κέρδισε το πέναλτι, όπου ο Μαροκινός συμπαίκτης του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Φράνζι Πιερό αναδείχθηκε Cosmote MVP του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο 29χρονος στράικερ μίλησε στην κάμερα του AEK TV για το παιχνίδι, την προσωπική του απόδοση, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην «OPAP Arena».

«Αισθάνομαι ωραία, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ομως, τα πήγαμε καλά. Αμυνθήκαμε καλά, παίξαμε καλά ως ομάδα. Οπότε είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά για τη νίκη της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια, ο Πιερό στάθηκε στην στήριξη του κόσμου.

«Ηταν φανταστική (η ατμόσφαιρα). Οι οπαδοί μας στήριζαν σε όλο το παιχνίδι. Ολοι... τρελαίνονταν. Οπότε πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν να μας υποστηρίξουν», τόνισε ο φορ από την Αϊτή και στο τέλος των δηλώσεων του, στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

«Εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, δουλεύω σκληρά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι», κατέληξε ο Πιερό.