Πιερό: «Ήταν δύσκολο για τον Λιβάι που δεν μπόρεσε να παίξει, είναι φανταστικοί οι οπαδοί της ΑΕΚ» (vid)

Πιερό: «Ήταν δύσκολο για τον Λιβάι που δεν μπόρεσε να παίξει, είναι φανταστικοί οι οπαδοί της ΑΕΚ» (vid)

Sportal newsroom 23:09 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 16.09.2024

Ο Φράνζι Πιερό μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου και αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, την απουσία του Λιβάι Γκαρσία και τους οπαδούς της Ένωσης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ επί του Βόλου στην «OPAP Arena» ήταν ο Φράνζι Πιερό, ο οποίος στο ντεμπούτο του πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα και φυσικά αναφέρθηκε σε αυτό στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης και όχι μόνο...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη που έστειλε την ΑΕΚ στην κορυφή: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε ματς είναι σημαντικό και ειδικά όταν ένας παίκτης - κλειδί (σ.σ. Λιβάι Γκαρσία) δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Για το γκολ και το γεγονός ότι απουσίαζε ο Λιβάι Γκαρσία: «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο για εκείνον που δεν μπόρεσε να παίξει. Είμαι χαρούμενος που έκανα το step-up και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα».

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Είναι φανταστικοί, τελείωσε το παιχνίδι και εκείνοι ακόμα φωνάζουν. Εμείς συζητάμε και εκείνοι ακόμα τραγουδούν. Μόλις σκόραρα ήμουν πολύ χαρούμενος, ήταν απίστευτο συναίσθημα».

Για τη σημασία του πανηγυρισμού του: «Είναι ένας τρόπος για να χαιρετήσω, για να καλέσω όλους τους φιλάθλους από τις ομάδες με τις οποίες έπαιξα. Το κάνω για να τους πω ότι είμαι εδώ και ότι κατάφερα να σκοράρω».