Πιερό και επισήμως στην ΑΕΚ με τριετές συμβόλαιο

Πιερό και επισήμως στην ΑΕΚ με τριετές συμβόλαιο

Κώστας Τσίλης 21:01 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 10.09.2024

Ο Αϊτινός επιθετικός ολοκλήρωσε και τα ιατρικά και τα εργομετρικά και πλέον και με την... βούλα είναι ποδοσφαιριστής της Ένωσης και αύριο πάει για την πρώτη του προπόνηση

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό ισχύει, αλλά ειδικά σ' αυτή του Φαντζί Πιερό οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε σήμερα το πρωί αλλά ακόμα και τα εργομετρικά, ήταν μια σχεδόν τυπική διαδικασία. Ο Αϊτινός φορ είναι... ταύρος και πανέτοιμος αγωνιστικά. Και αφού ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά, είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Πιερό πήγε το απόγευμα στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διευθέτησε και εκεί τα τελευταία διαδικαστικά πριν υπογράψει το συμβόλαιο του. Ενώ έκανε και την πρώτη του βόλτα τόσο στα... ενδότερα του γηπέδου της ΑΕΚ όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς να σταματήσει ούτε στιγμή να χαμογελά και να δείχνει πόσο το απολαμβάνει. Και ακριβώς στις 9 το βράδυ, βγήκε από την ΑΕΚ και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράνζι Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027" ανέφερε η ανακοίνωση μαζί με το πλήρες βιογραφικό του Αϊτινού φορ και φυσικά κατέληγε... "Φράνζι, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ".