Πιερό: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ανατροπή, δεν ήταν εύκολο»

Ο Φράνζι Πιερό πανηγυρίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ

i

©Intime

Πιερό: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ανατροπή, δεν ήταν εύκολο»

Κώστας Τόπας 12:08 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 21.10.2024

Ο Φράνζι Πιερό αναδείχθηκε MVP του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και κατά την βράβευσή του αναφέρθηκε στο ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα, την προσωπική του απόδοση, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην «OPAP Arena».

Ο ΠΑΟΚ έφυγε «αλώβητος» από τη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, πλέον σε ισοβαθμία με τον Άρη. Ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Πιερό ισοφάρισε για την ΑΕΚ κι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Συγκεκριμένα, στο 25’ η ΑΕΚ βρήκε το 1-1. Επειτα από ωραία μεταβίβαση του Λαμέλα, ο Πιερό με τη δύναμή του και τον όγκο του έβαλε εύκολα το σώμα του μπροστά από τον Κεντζιόρα και με αριστερό σουτ νίκησε από το ύψος της μικρής περιοχής τον Κοτάρσκι για το 1-1.

Ηλιόπουλος: «Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:24 - 21.10.2024

Ηλιόπουλος: «Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τη μεριά του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα στην «OPAP Arena».

Ο Φράνζι Πιερό αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο 29χρονος φορ μίλησε στην κάμερα του AEK TV για το παιχνίδι, την προσωπική του απόδοση, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην «OPAP Arena».

«Ημουν πολύ χαρούμενος που είδα τους οπαδούς μας. Ηταν πραγματικά φανταστικοί απόψε σε όλο το παιχνίδι. Θέλουμε απλώς να τους ευχαριστήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Πιερό για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Ένωσης.

Οσον αφορά για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο 29χρονος φορ της ΑΕΚ τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν ένα γκολ και μετά έπρεπε να αντιδράσουμε. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά το γκολ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κάνουμε την ανατροπή. Ομως αμύνθηκαν καλά και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την απόδοσή του έως τώρα στους «κιτρινόμαυρους», ο Πιερό τόνισε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ να κάνω για την ομάδα. Κατάφερα να πετύχω ένα γκολ απόψε, αλλά θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε. Δουλεύουμε ως ομάδα, παίζουμε ως ομάδα.

Απόψε θέλαμε λίγο περισσότερη τύχη για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προοπτικές. Ομως δεν ήταν εύκολο γιατί ήταν συμπαγείς πίσω. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».