Ντέμης: «Περιμένω να δω ποιος θα αντιμετωπίσει τον Πιερό στο ψηλό παιχνίδι»

Πιερό - Ίνγκασον

i

© Intime

Ντέμης: «Περιμένω να δω ποιος θα αντιμετωπίσει τον Πιερό στο ψηλό παιχνίδι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:10 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 01.10.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εικόνα του Πιερό.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, καθώς με το τρίποντο (2-0) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απολαμβάνοντας τη... μοναξιά.

Μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση της Opap Arena, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στον Πιερό που έκανε τη διαφορά απέναντι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είδαμε άλλη ΑΕΚ. Πιο κυνική. Πρώτη φορά έπαιξε τόσο κυνικά για να νικήσει και είχε πρόγραμμα σε αυτό. Έπαιξε όπως ήθελε στο πρώτο ημίχρονο. Έχω την εντύπωση ότι άφησε το γήπεδο και την μπάλα στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος. Η φετινή ΑΕΚ ξέρει να παίζει καλή άμυνα. Μπορεί να μη μας εντυπωσιάζει σε όλα τα ματς με ευκαιρίες και θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά σε σχέση με άλλα χρόνια δεν δέχεται πολλές φάσεις. Κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό, χωρίς τρομερή απόδοση, αλλά ήταν συγκεντρωμένη και έκανε τη δουλειά που έπρεπε. Είχαμε συνηθίσει την ΑΕΚ να έχει πολλές τελικές και ευκαιρίες, αλλά δεν σημαίνει ότι θα κέρδιζε».

Για τον Πιερό: «Δεν έπαιξε μόνο με σέντρες η ΑΕΚ. Σημάδεψε, όμως, τον Πιερό. Περιμένω να δω ποιος στόπερ θα τον αντιμετωπίσει στο ψηλό παιχνίδι. Φαινόταν λες και έριχνε μισό κεφάλι στον Ίνγκασον. Έχει πολύ δυνατή κεφαλιά, είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Είναι εντελώς άλλο στιλ από τον Λιβάι. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τον Πιερό, έκλεισε τους χώρους πίσω και κέρδισε δίκαια».

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε ειδική αναφορά για την αγωνιστική εικόνα του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και για την αγωνιστική εξέλιξη του Λάζαρου Ρότα.