Πιλότος της πτήσης της ΑΕΚ: «Για την ΑΕΚ, την Ελλάδα, τον Μιχάλη»

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ

i

©Intime

Πιλότος της πτήσης της ΑΕΚ: «Για την ΑΕΚ, την Ελλάδα, τον Μιχάλη»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:18 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Ο πιλότος που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ από την Κροατία στην Αθήνα έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την νίκη της «Ένωσης» κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε από το Ζάγκρεμπ, έχοντας σημειώσει μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο «Μαξιμίρ» κόντρα στην Ντιναμό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, άφησε πίσω της το κακό της πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και με δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτό έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπαιξαν και για τον αδικοχαμένο φίλαθλο της ομάδας, Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να θυμίσουμε πως πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού άνδρα και οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνια στο μπράτσο τους. 

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, που σημείωσε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο και το έδειξε στο πέταλο των οργανωμένων της κροατικής ομάδας Bad Blue Boys αφιερώνοντας με αυτό τον τρόπο το τέρμα του στον Μιχάλη Κατσούρη. 

Μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές. Μία από αυτές διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της ΑΕΚ στην Αθήνα. Ο πιλότος της πτήσης έδωσε τα συγχαρητήρια του για το «διπλό» στους «κιτρινόμαυρους» αναφέροντας: «Συγχαρητήρια για την μεγάλη σας νίκη. Για την ΑΕΚ, για την Ελλάδα, για τον Μιχάλη. Για όλους. Είμαι γουρλής, όποτε πετάμε μαζί, νικάτε!»