Δεν το ξεκόβει για Πινέδα η Μοντερέι: «Μην αποκλείσετε τίποτα ακόμα, η φλόγα είναι... ζωντανή»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Δεν το ξεκόβει για Πινέδα η Μοντερέι: «Μην αποκλείσετε τίποτα ακόμα, η φλόγα είναι... ζωντανή»

Κώστας Τόπας 09:06 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 29.08.2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Μοντερέι με δηλώσεις του θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζει κι απασχολεί την ομάδα του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα το φετινό καλοκαίρι έχει γίνει διακαής πόθος της Μοντερέι, η οποία έχει κάνει αρκετές προτάσεις στην ΑΕΚ. Η Ένωση όμως από τη μεριά της, έχει απορρίψει όλες τις προσφορές, τονίζοντας ότι ο Μεξικανός δεν πωλείται.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο μεξικάνικο Μέσο, TUDN και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μοντερέι, λέγοντας ότι υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά η Ένωση το αρνήθηκε. Ενώ έβαλε τέλος στα σενάρια για τη μεταγραφή του, αναφέροντας ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Η Μοντερέι δεν κατάφερε ούτε στην τελευταία της προσπάθεια να πάρει τον Πινέδα και εγκαταλείπει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:35 - 27.08.2024

Η Μοντερέι δεν κατάφερε ούτε στην τελευταία της προσπάθεια να πάρει τον Πινέδα και εγκαταλείπει

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, οι Ραγιάδος εισέπραξαν άρνηση από την ΑΕΚ ακόμα και στα 9 εκατομμύρια ευρώ και αποσύρεται από το κυνήγι του διεθνή χαφ

«Ο εκπρόσωπός μου είναι αυτός που ακούει τις προτάσεις, δεν ξέρουμε που μπορεί να βρεθούμε. Τα πάω καλά μαζί του και δίνουμε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να ακουστούν, οπότε υπήρχε μια πιθανότητα να επιστρέψω στο Μεξικό, το πρότεινε στην ελληνική ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ), αλλά είπαν όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη, η Μοντερέι δεν φαίνεται διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση του Μεξικανού. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, σε δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί πως η Μοντερέι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Πινέδα, παρά την αρνητική στάση της Ένωσης.

«Μην αποκλείσετε τίποτα γιατί δεν έχουμε εγκαταλείψει την υπόθεση του Ομπερλίν. Τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Η φλόγα είναι ακόμα... ζωντανή, θα το πούμε έτσι, αν και αντιλαμβανόμαστε ότι η φλόγα είναι αδύναμη και η πιθανότητα συνεχώς απομακρύνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!