Πινέδα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Αθήνα, ο ατζέντης μου θα μιλήσει και με Θέλτα και με ΑΕΚ»
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Πινέδα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Αθήνα, ο ατζέντης μου θα μιλήσει και με Θέλτα και με ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 17:34 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 20.08.2024

Για μια ακόμα φορά ο Πινέδα ξεκαθάρισε πως είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και έδωσε και ένα στίγμα επί της... διαδικασίας για το μέλλον του

Ένα ακόμα πιο ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον του στην ΑΕΚ, άφησε ο Ορμπελίν Πινέδα. Παρόλο που μιλώντας στην κάμερα της Nova, ήταν πολύ κατηγορηματικός πως δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί από το καλοκαίρι και μετά, τόνισε πως έχει αναθέσει στον ατζέντη του να μιλήσει και με την Θέλτα και με την ΑΕΚ. Μάλιστα υπέθεσε πως οι δυο ομάδες θα μπουν στην διαδικασία να μιλήσουν μεταξύ τους, προφανώς για το μέλλον του Μεξικανού χαφ.

Αναλυτικά όσα ο Πινέδα δήλωσε στην Nova

Η ΑΕΚ φέρνει με ιδιωτικό αεροσκάφος τον Νταντσένκο στην Αθήνα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:33 - 18.02.2023

Η ΑΕΚ φέρνει με ιδιωτικό αεροσκάφος τον Νταντσένκο στην Αθήνα

Η ΑΕΚ φέρνει με ιδιωτικό αεροσκάφος τον Νταντσένκο στην Ελλάδα για να συνεχίσει σε νοσοκομείο της Αθήνας τη μάχη που δίνει μετά την τριπλή ανακοπή καρδιάς που υπέστη την περασμένη Δευτέρα.

«Αυτό που μπορώ να πω για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, κάνω αυτό που έχω υποσχεθεί από την πρώτη μέρα που ήρθα. Δίνω τον καλύτερο εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Από εκεί και πέρα ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω αναθέσει στον εκπρόσωπο μου να μιλήσει και με τις δυο ομάδες. Οι δυο ομάδες θα μπουν σε κάποια διαδικασία συζήτησης υποθέτω. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος απέναντι στην ομάδα. Και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα και να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Είναι αλήθεια πως περνάω πολύ καλά στην ΑΕΚ. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να απολαμβάνω κάθε μέρα. Η οικογένεια μου και εγώ περνάμε πολύ καλά».

Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Πινέδα τόνισε:

«Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι μια ομάδα που τις αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Και εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το ματς προσφέροντας παράλληλα ωραίο θέαμα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, γνωρίζω πως θα κάνουν το καλύτερο στο ματς, αλλά εγώ σκέφτομαι τη δική μας ομάδα. Όποιος κληθεί να παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε την Κυριακή να προσφέρουμε θέαμα και να απολαύσει ο κόσμος τον αγώνα».