Πινέδα: «Για να κερδίσεις ένα ματς πρέπει να βάλεις γκολ»

Ορμπελίν Πινέδα

i

PrtScr

Πινέδα: «Για να κερδίσεις ένα ματς πρέπει να βάλεις γκολ»

Sportal newsroom 11:26 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 14.08.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα στάθηκε στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στο μεξικανικό δίκτυο «FOX» στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπράιτον στην «OPAP Arena» για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι της, που είναι με τον Άγιαξ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Άμστερνταμ σε δύο εβδομάδες, όπου εκεί θα επιδιώξει να κατακτήσει τον βαθμό της ισοπαλίας ή το τρίποντο για να συνεχίσει στο Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους «γλάρους», ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο  στο μεξικανικό δίκτυο «FOX» και τόνισε ότι οι πολλές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ είναι το μεγάλο πρόβλημα που παρουσίασε η ομάδα του επισημαίνοντας ότι και αυτός είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τα κατάφερε να σκοράρει.

«Είναι δύσκολο, δεν έχω λόγια. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να βάλεις γκολ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ευκαιρίες, εγώ είχα δύο ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά δεν τα κατάφερα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε καθημερινά, δεν είναι εύκολο να ξεχάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός.