Γκολ και ασίστ για τον Πινέδα στη νίκη του Μεξικού επί της Νέας Ζηλανδίας

Ορμπελίν Πινέδα - Φωτ. IMAGO

Γκολ και ασίστ για τον Πινέδα στη νίκη του Μεξικού επί της Νέας Ζηλανδίας

Κώστας Τόπας 08:20 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 08.09.2024

Το Μεξικό επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με 3-0, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Ο Μεξικανός παίκτης της ΑΕΚ πήρε φανέλα βασικού στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με τη Νέα Ζηλανδία. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Ορμπελίν Πινέδα άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση μετά από ασίστ του Αλβαράδο.

Ο Πινέδα είχε αρκετές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας αρκετές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του.

Την απάντηση της Τσέλσι, ακόμα και απόψε, περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Φοφανά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:41 - 07.09.2024

Την απάντηση της Τσέλσι, ακόμα και απόψε, περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Φοφανά

Η συμφωνία με τους Λονδρέζους έχει "κολλήσει" σε μια σειρά από τελικούς όρους, η Ένωση έχει προτείνει μια φόρμουλα προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και πλέον περιμένει άμεσα απάντηση

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53', οι Μεξικανοί «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες το ματς, καθώς ο Χουέρτα πέτυχε το 2-0, ενώ στο 57' ο Πινέδα από σκόρερ έγινε δημιουργός και έστρωσε την μπάλα στον Ρόμο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Λϊγο λεπτά αργότερα ο Πινέδα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο παραχωρώντας την θέση του στον Κόρδοβα, με τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα των συμπατριωτών του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!