«Οριστική συμφωνία Θέλτα και ΑΕΚ - Υπογράφει μέχρι το 2027 ο Πινέδα»

Ορμπελίν Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα / Intime

«Οριστική συμφωνία Θέλτα και ΑΕΚ - Υπογράφει μέχρι το 2027 ο Πινέδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:52 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Θέλτα για τη μεταγραφή του Πινέδα, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

Ο Ορμπελίν Πινέδα θα αγωνίζεται με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και για τα επόμενα χρόνια, καθώς ΑΕΚ και Θέλτα έφτασαν σε οριστική συμφωνία, όπως μεταδίδει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο. Ο Μέρλο, μάλιστα αναφέρει ότι ο Μεξικανός χαφ θα υπογράψει στην Ένωση συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, πραγματοποιώντας έτσι μία σπουδαία μεταγραφή. 

Αυτό που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση από την πλευρά της ΑΕΚ, με σκοπό να ολοκληρωθεί κι επίσημα το «μπαμ». Με τη φανέλα του «Δικέφαλου» την περσινή σεζόν, ο Μεξικανός χαφ μέτρησε 10 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 42 εμφανίσεις, ενώ πανηγύρισε και το νταμπλ.

Τις τελευταίες ώρες, ο μάνατζερ του Πινέδα βρέθηκε στην Ισπανία για να κλείσει την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του, ενώ με έμμεσο τρόπο έστειλε μήνυμα πίεσης προς την Θέλτα να προχωρήσει την συμφωνία με την ΑΕΚ. Σε μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο δήλωσε άλλωστε πως «δουλεύουμε με τη Θέλτα για να δούμε πώς μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία και να μείνει στην ΑΕΚ». Μία δήλωση που φανερώνει την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Όμως εκτός απ' όσα ο μάνατζερ του Πινέδα έχει καταστήσει σαφή, υπήρξαν και έμμεσα μηνύματα προς την ομάδα της Ισπανίας.

Κορυφαίος ο Πινέδα

Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν που πέρασε, με τον Ορμπελίν Πινέδα να παίρνει την πρωτιά. Έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων, στον διαγωνισμό Stoiximan Player of the Season, ο χαφ της ΑΕΚ αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης. Στην τριάδα είναι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Χουάνγκ και ο Μπακαμπού. Τέταρτος είναι ο Πάλμα του Άρη, ενώ από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στην πεντάδα είναι μόνο ένας και αυτός είναι ο γκολκίπερ Μπρινιόλι! Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, στην ένατη θέση είναι ο Κωνσταντέλιας.

Αναλυτικά η πρώτη πεντάδα:

1/ Ο. Πινέδα-ΑΕΚ 20,08%

2/ Ι. Χουάνγκ-Ολυμπιακός 19,11%

3/ Σ. Μπακαμπού-Ολυμπιακός 10,19%

4/ Λ. Πάλμα-Άρης 8,84%

5/ Α. Μπρινιόλι-Παναθηναϊκός 7,63%