Ξανά οι Μεξικανοί για Πινέδα: «Η μεταγραφή του στη Μοντερέι μπορεί να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο»

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Ξανά οι Μεξικανοί για Πινέδα: «Η μεταγραφή του στη Μοντερέι μπορεί να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο»

Sportal newsroom 09:06 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 20.07.2024

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει ότι ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Ορμπελίν Πινέδα, τονίζοντας πως η υπόθεση μπορεί να κλείσει μέχρι και την Κυριακή (21/07).

Στο Μεξικό εδώ και αρκετές ημέρες ασχολούνται με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Την Παρασκευή (19/07) ρεπορτάζ του «365Scores México» υποστήριξε πως ΑΕΚ και Μοντερέι έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Πινέδα. Οπως τονίζεται μάλιστα, η συμφωνία επιτεύχθηκε στα επτά εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:49 - 20.07.2024

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση

Για την Ένωση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι μια σπουδαία κίνηση, όμως στον μεταγραφικό σχεδιασμό εξακολουθεί να υπάρχει προτεραιότητα για αριστερό μπακ και φορ και μέσα στον Σαββατοκύριακο πιθανό να υπάρξει εξέλιξη

Αυτή τη φορά, νέο δημοσίευμα από το Μεξικό τονίζει πως η Μοντερέι μπόρεσε τις τελευταίες ώρες να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις θετικά με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το «Multimedios Deportes» υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες είχαν θετικές επαφές όσον αφορά την υπόθεση του Μεξικανού χαφ, λέγοντας μάλιστα ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πάντως, η ΑΕΚ δεν φαίνεται πως είναι σε καμία διαπραγμάτευση ή έστω επαφή με τη Μοντερέι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα για τον 28χρονο μέσο, ο οποίος συμμετέχει κανονικά από στην προετοιμασία της Ένωσης και μάλιστα αγωνίστηκε στο και φιλικό της Ένωσης στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι προτάσεις που είχε κάνει η Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα ήταν αρκετά πιο κάτω από το ποσό που θα την έκανε να μπει σε σκέψεις πώλησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον 28χρονο από την Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.