Επιμένουν οι Μεξικανοί για Πινέδα: «Μετά τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα οι εξελίξεις»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Επιμένουν οι Μεξικανοί για Πινέδα: «Μετά τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα οι εξελίξεις»

Sportal newsroom 08:27 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 14.08.2024

Στο Μεξικό συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα.

Στο Μεξικό εδώ και αρκετές ημέρες ασχολούνται με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Νεότερα δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφέρουν πως παρά την ξεκάθαρη στάση της ΑΕΚ και το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ο Μάριος Ηλιόπουλος στον Ορμπελίν Πινέδα ότι δεν πωλείται, η Μοντερέι ετοιμάζει νέα κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάρτιν Ντεμικέλις, φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από σύμφωνος με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και την απόκτηση του Πινέδα. Αυτό άλλωστε δήλωσε και στην εκπομπή του στο youtube ο γνωστός δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο. 

«Ο Ντεμικέλις ζήτησε τη μεταγραφή του Πινέδα από τη διοίκηση και συνολικά τρεις κινήσεις. Συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα και αποφάσισαν να ρίξουν στο τραπέζι οκτώ εκατ. ευρώ για τον παίκτη της ΑΕΚ», αναφέρεται στην εκπομπή.

Επιπλέον, στο Μεξικό σημειώνουν πως μετά τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα για τα προκριματικά του Conference League θα υπάρχουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!