Πινέδα: «Ο ατζέντης μου πρότεινε στην ΑΕΚ να επιστρέψω στο Μεξικό, αλλά αρνήθηκαν»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Πινέδα: «Ο ατζέντης μου πρότεινε στην ΑΕΚ να επιστρέψω στο Μεξικό, αλλά αρνήθηκαν»

Sportal newsroom 10:36 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 21.08.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε συνέντευξή του στο μεξικάνικο TUDN μίλησε για το ενδιαφέρον της Μοντερέι, ενώ έβαλε τέλος στα σενάρια για τη μεταγραφή του, τονίζοντας ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα το φετινό καλοκαίρι έχει γίνει διακαής πόθος της Μοντερέι, η οποία έχει κάνει αρκετές προτάσεις στην ΑΕΚ. Η Ένωση όμως από τη μεριά της, έχει απορρίψει όλες τις προσφορές, τονίζοντας ότι ο Μεξικανός δεν πωλείται.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ λοιπόν μίλησε στο μεξικάνικο Μέσο, TUDN και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μοντερέι, λέγοντας ότι υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά η Ένωση το αρνήθηκε. Ενώ έβαλε τέλος στα σενάρια για τη μεταγραφή του, αναφέροντας ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 20.08.2024

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά

Η Ένωση έχει έτσι κι αλλιώς διαφορετικές προτεραιότητες και δεν ασχολείται με την περίπτωση του αριστερού μπακ της Ρίβερ, για την οποία έγραψε Αργεντινός δημοσιογράφος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πινέδα στο TUDN:

Για όσα έγιναν το καλοκαίρι: «Ο εκπρόσωπός μου είναι αυτός που ακούει τις προτάσεις, δεν ξέρουμε που μπορεί να βρεθούμε. Τα πάω καλά μαζί του και δίνουμε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να ακουστούν, οπότε υπήρχε μια πιθανότητα να επιστρέψω στο Μεξικό, το πρότεινε στην ελληνική ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ), αλλά είπαν όχι.

Στο τέλος της ημέρας, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψω, έχω συμβόλαιο και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Βρίσκομαι στην Ευρώπη, δουλεύω, είμαι εδώ για να βελτιωθώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Όχι μόνο για να βρίσκομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να πάω σε μια καλύτερη ομάδα. Αλλά είναι η καθημερινή δουλειά, θέλω να βελτιώνομαι και να σκέφτομαι μεγάλα πράγματα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για την αρνητική απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση της Μοντερέι: «Είναι δύσκολο, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πήρε αυτή τη θέση και είναι ενοχλητικό να χτυπάς ξανά και ξανά σε μια κλειστή πόρτα.

Αλλά εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω συμβόλαιο το οποίο πρέπει να σεβαστώ και θα το σεβαστώ όσο καλύτερα μπορώ, με τις καλύτερες εμφανίσεις στο γήπεδο, για να έχουν να λένε ότι κάνω τα πράγματα σωστά».