Η οικογένεια Πινέδα «ψηφίζει» ΑΕΚ και Ελλάδα

Ο Πινέδα με τη σύζυγό του

Η οικογένεια Πινέδα «ψηφίζει» ΑΕΚ και Ελλάδα

Sportal newsroom 10:55 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Η γυναίκα του Ορμπελίν Πινέδα λατρεύει την χώρα μας κι αυτό το απέδειξε και μέσω social media, αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες της ΑΕΚ για την παραμονή του Μεξικανού μεσοεπιθετικού.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Σε 41 εμφανίσεις που κατέγραψε με τον Δικέφαλο στο στήθος, βρήκε δέκα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας παράλληλα μοιράσει και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του.

Η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Marca» έκανε μια ανάλυση για το μέλλον όλων των δανεικών της Θέλτα. Και όταν έφτασε στην υπόθεση του Πινέδα ανέφερε πως «ο παίκτης που είχε την μεγαλύτερη αγωνιστική άνοδο απ όλους, είναι υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ».

Από την άλλη, η γυναίκα του Πινέδα, Γκαμπριέλα Ρίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της, με την ίδια να αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του Μεξικανού.

Η ανάρτηση της Γκαμπριέλα Ρίος

Στα social media, δέχθηκε ερώτηση πόσο της αρέσει η Ελλάδα και απάντησε με φωτογραφία από την χώρα μας δηλώνοντας ότι την αγαπά, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες της ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει να κρατήσει τον Πινέδα στα «κιτρινόμαυρα».