«Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θέλει να παραχωρήσει τον Πινέδα»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

«Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θέλει να παραχωρήσει τον Πινέδα»

Κώστας Τόπας 08:14 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:14 - 26.07.2024

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ.

Στο Μεξικό εδώ και αρκετές ημέρες ασχολούνται με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Νεότερα δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφέρουν πως ο 28χρονος μέσος θέλει να μετακομίσει στους «ραγιάδος», αλλά εμπόδιο αποτελεί ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φελίπε Γκαλίνδο, ο 28χρονος χαφ έχει ενημερώσει την ΑΕΚ ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο Μεξικό και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Τέλος, το γεγονός ότι ο Πινέδα δεν αγωνίστηκε καθόλου στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες σχολιάστηκε ως θετική εξέλιξη για την μετακίνησή του στην Μοντερέι. 

Υπενθυμίζεται, ότι οι προτάσεις που είχε κάνει η Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα ήταν αρκετά πιο κάτω από το ποσό που θα την έκανε να μπει σε σκέψεις πώλησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον 28χρονο από την Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.