«Η Μοντερέι έχει συμφωνήσει με τον Πινέδα»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

«Η Μοντερέι έχει συμφωνήσει με τον Πινέδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:05 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 04.07.2024

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, τόνισε σε δημοσίευμά του πως η Μοντερέι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πινέδα και πλέον βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα, λόγω της κρούσης της Μοντερέι. Ο σύλλογος από το Μεξικό έχει ψηλά στη λίστα του τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης και δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως μετά την πρώτη πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την ΑΕΚ, η Μοντερέι επέστρεψε δριμύτερη με μία δεύτερη. Προφανώς ελαφρώς καλύτερη από την πρώτη αλλά και πάλι πολύ μακριά απ’ αυτό που ο Δικέφαλος θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει.

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, τόνισε σε δημοσίευμά του πως η Μοντερέι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πινέδα και πως πλέον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους κιτρινόμαυρους για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Μετά το χθεσινό νικηφόρο φιλικό απέναντι στην Μπέερσοτ, ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση Πινέδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα ήθελα να πάει καλά το Μεξικό γιατί έχω και μια ιδιαίτερη σχέση και είναι και ο Ορμπελίν εκεί. Έπειτα εγώ σε αυτή την σαπουνόπερα δεν θέλω να συμμετέχω. Εγώ περιμένω τον ποδοσφαιριστή να γυρίσει και μετά είναι αποφάσεις που δεν εξαρτώνται από εμένα».

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί έναν από τους ηγέτες της Ένωσης τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος έγινε κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού, ενώ τον περσινό Ιούλιο η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του και το νέο του συμβόλαιο με ισχύ έως το 2027.

Με τον Δικέφαλο στο στήθος συνολικά έχει καταγράψει 86 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 7 ασίστ.