Επιμένουν οι Μεξικανοί: «Παίκτης της Μοντερέι ο Πινέδα - Οριστικό το deal στα επτά εκατ. δολάρια»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Επιμένουν οι Μεξικανοί: «Παίκτης της Μοντερέι ο Πινέδα - Οριστικό το deal στα επτά εκατ. δολάρια»

Κώστας Τόπας 08:13 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 19.07.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, η ΑΕΚ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Μοντερέι για τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα.

Στο Μεξικό εδώ και αρκετές ημέρες ασχολούνται με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Πρόσφατο ρεπορτάζ του «365Scores México» υποστηρίζει πως ΑΕΚ και Μοντερέι έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Πινέδα. Οπως τονίζεται μάλιστα, η συμφωνία επιτεύχθηκε στα επτά εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ που έχει μόνο μια δουλειά και το μεγάλο ανακάτεμα της τράπουλας
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:53 - 18.07.2024

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ που έχει μόνο μια δουλειά και το μεγάλο ανακάτεμα της τράπουλας

Το σχήμα που δοκίμασε ο Αλμέιδα στο φιλικό με την Ομόνοια, πιθανότατα θα είναι μιας μόνο ευρωπαϊκής χρήσης καθώς είναι ήδη ξεκάθαρο πως όσο προχωρά το καλοκαίρι η Ένωση θα γίνεται μια εντελώς διαφορετική ομάδα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ενα χαμηλό ποσό, καθώς σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει τον Πινέδα που ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και αναγκάστηκε να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της.

Πάντως, η ΑΕΚ δεν φαίνεται πως είναι σε καμία διαπραγμάτευση ή έστω επαφή με τη Μοντερέι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα για τον 28χρονο μέσο, ο οποίος συμμετέχει κανονικά από στην προετοιμασία της «Ένωσης» και μάλιστα αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Ένωσης στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι προτάσεις που είχε κάνει η Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα ήταν αρκετά πιο κάτω από το ποσό που θα την έκανε να μπει σε σκέψεις πώλησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον 28χρονο από την Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.