«Η ΑΕΚ θέλει 2 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Πισάρο στη Χουάρες»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

«Η ΑΕΚ θέλει 2 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Πισάρο στη Χουάρες»

Sportal newsroom 22:33 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 29.07.2024

Δύο εκατ. ευρώ επιδιώκει να βγάλει η ΑΕΚ από τον Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος ωστόσο ψάχνει τον τρόπο να πάει ως ελεύθερος στη Χουάρες.

Ο Ροδόλφο Πισάρο δεν χωράει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και έτσι ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλλον, αυτόν τον έχει βρει στη Χουάρες και το μόνο που τον εμποδίζει πλέον είναι η ΑΕΚ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μεξικανική ιστοσελίδα «365Scores» η πλευρά του 30χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού επιδιώκει να φτάσει σε λύση συμβολαίου με την Ένωση, προκειμένου εκείνος να υπογράψει ως ελεύθερος στη Χουάρες.

Όπως τονίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ, όμως, η ΑΕΚ επιδιώκει να πάρει χρήματα, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. δολάρια. Η Χουάρες από πλευράς της κάνει υπομονή και περιμένει τον Πισάρο να βρει τρόπο ώστε να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ, με τον σύλλογο του Μεξικού να έχει φτάσει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Η Μοντερέι επιστρέφει με μία τελευταία προσφορά για τον Πινέδα - Αποσύρεται αν απορριφθεί

Η υπομονή της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως άρχισε να εξαντλείται σιγά - σιγά, όπως αποκαλύπτoυν ΜΜΕ του Μεξικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σύλλογος της Liga MX αναμένεται να κάνει μία τελευταία απόπειρα για τον 28χρονο.

Η νέα πρότασή της αναμένεται να είναι ύψους 7,5 εκατ. δολαρίων (κοντά στα επτά εκατ. ευρώ δηλαδή), συν μπόνους τα οποία θα λάβει η Ένωση. Αν και αυτή απορριφθεί, τότε η Μοντερέι θα αποσύρει το ενδιαφέρον της και θα πάψει να ασχολείται με την περίπτωση του Πινέδα, όπως τονίζουν τα Μέσα της χώρας.