«Η μεταγραφή του Πισάρο στην Χουάρες δεν προχωράει»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

«Η μεταγραφή του Πισάρο στην Χουάρες δεν προχωράει»

Sportal newsroom 08:12 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 06.08.2024

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Χουάρες για τον Ροδόλφο Πισάρο κατέρρευσαν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό.

Ο Ροδόλφο Πισάρο δεν χωράει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και έτσι ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλλον, αυτόν τον έχει βρει στη Χουάρες και το μόνο που τον εμποδίζει πλέον είναι η ΑΕΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Mεξικανούς και την Record, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, κατέρρευσαν και ο Πισάρο θα παραμείνει στην Ένωση, αφού δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος, όπως επιθυμεί η Χουάρες η οποία δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει δύο εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η ΑΕΚ.

Γαλανόπουλος: «Δεν με φοβίζει ο μεγάλος ανταγωνισμός στην ΑΕΚ, θα διεκδικήσω την θέση μου»
CONFERENCE LEAGUE

18:47 - 05.08.2024

Γαλανόπουλος: «Δεν με φοβίζει ο μεγάλος ανταγωνισμός στην ΑΕΚ, θα διεκδικήσω την θέση μου»

Εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία στην Ολλανδία έκανε ο εκ των αρχηγών της Ένωσης και είναι αποφασισμένος να παλέψει για να κερδίσει ακόμα θέση στην ενδεκάδα

Στην πρώτη του χρονιά με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Μεξικανός μέτρησε μόλις 22 συμμετοχές με απολογισμό μόλις μία ασίστ, ενώ δεν κατάφερε να βρεθεί ποτέ στα βασικά πλάνα του Αλμέιδα.

Να σημειωθεί πως ο Ροδόλφο Πισάρο άφησε την Ίντερ Μαϊάμι για να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, για χάρη του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Μεξικανού, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στην Τσίβας το 2017-18.

Ο Πισάρο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση έως και το καλοκαίρι του 2025.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!