«Ο Πισάρο προπονείται μόνος του στα Σπάτα και περιμένει πρόταση από την πατρίδα του»

Πισάρο

i

© Intime

«Ο Πισάρο προπονείται μόνος του στα Σπάτα και περιμένει πρόταση από την πατρίδα του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:54 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 19.07.2024

Τα μεξικάνικα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το μέλλον του Πισάρο.

Ο Ροδόλφο Πισάρο δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αλμέιδα στην ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

Στην πρώτη του χρονιά με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Μεξικανός μέτρησε μόλις 22 συμμετοχές με απολογισμό μόλις μία ασίστ, ενώ δεν κατάφερε να βρεθεί ποτέ στα βασικά πλάνα του Πελάδο. Τα ΜΜΕ του εξωτερικού και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «postadeportes.com» αναφέρθηκε στο μέλλον του Πισάρο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι και το 2025.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «postadeportes.com»

«Μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του στην ΑΕΚ, η περιπέτεια του Ροδόλφο Πισάρο έλαβε απότομα τέλος, αφού έμεινε εκτός ομάδας για την επόμενη σεζόν λόγω κακής απόδοσης. Ο Αλμέιδα επιβεβαίωσε στον ελληνικό Τύπο ότι ο πρώην διεθνής με το Μεξικό δεν θα είναι μέλος της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τσίβας και Μοντερέι συνεχίζει μόνος του τις προπονήσεις του στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενώ περιμένει να έρθει επίσημη πρόταση για τις υπηρεσίες του αυτό το καλοκαίρι, που μπορεί να τον επαναφέρει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο λόγω της έλλειψης ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Ευρώπης».