Πίστεψαν σε ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ, το πανηγύρισαν αλλά… έχασαν

Πίστεψαν σε ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ, το πανηγύρισαν αλλά… έχασαν

Κώστας Τσίλης 14:24 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 02.07.2024

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης σήκωσαν στα... χέρια τον γυμναστή της ομάδας όταν υπέθεσαν πως θα πάρουν ρεπό, όμως τελικά το πρόγραμμα είχε και δεύτερη προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την Κυριακή 23 Ιουνίου που έχουν ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχουν σφιχτό πρόγραμμα δουλειάς. Ουσιαστικά μισό ρεπό έχουν πάρει μέχρι τώρα. Και καθημερινά δουλεύουν με διπλή προπόνηση, τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος της σημερινής πρωινής προπόνησης, οι παίκτες της ΑΕΚ άκουσαν τον Γκίντο Μπονίνι να τους λέει «παιδιά δουλέψαμε καλά, κάναμε καλή προετοιμασία για το αυριανό φιλικό». Όλοι πίστεψαν πως αυτό σήμαινε πως το απόγευμα θα έχουν ρεπό. Και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του γυμναστή της ΑΕΚ και σηκώνοντάς τον στα χέρια.

Φεύ όμως. «Το απόγευμα θα προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα για το αυριανό ματς» ήταν η επόμενη κουβέντα του Μπονίνι, που έκοψε κάθε σκέψη για ρεπό. Το απόγευμα κανονικά το πρόγραμμα έχει και πάλι προπόνηση. Προς... απογοήτευση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που περίμεναν... χαλάρωμα.

Tags: