Πλακέτα του Τσέφεριν στο Καραϊσκάκη!

Πλακέτα του Τσέφεριν στο Καραϊσκάκη!

Διονύσης Βερβελές 21:35 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 14.08.2024

Πήραν άριστα οι άνθρωποι του γηπέδου για τον τελικό του Super Cup.

Το Καραϊσκάκη πήρε άριστα για τη διεξαγωγή του τελικού του Super Cup της UEFA, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης που βρήκε τους Άγγλους να πανηγυρίζουν. 

Την Παρασκευή (18/8), ο επικεφαλής του επιτελείου οργάνωσης του μεγάλου τελικού, Ντιντιέ Αντρίστ, επισκέφθηκε τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Καραϊσκάκη, κ. Βασίλη Βασιλειάδη και του παρέδωσε μια πλακέτα από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια επιβράβευση για τον πρόεδρο του γηπέδου, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του Καραϊσκάκη, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλο αυτό το διάστημα για να διεξαχθεί αυτό το σπουδαίο ματς στην Ελλάδα.

Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία, έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 10 Αυγούστου ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη υποδέχθηκε την Γκενκ, για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Europa League. 

Μέσα σε λίγες ώρες, το Καραϊσκάκη ήταν έτοιμο για τον τελικό του Super Cup και έτσι μετά τα συγχαρητήρια που απέσπασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του γηπέδου, ήρθε και αυτή η πλακέτα από τον πρόεδρο της UEFA

Tags: