Play offs πράξη δεύτερη: Σπουδαία ματς σε Τούμπα, Καραϊσκάκη και Λεωφόρο

Λιβάι Γκαρσία - Ίνγκασον

i

Λιβάι Γκαρσία - Ίνγκασον/ ©Intime

Play offs πράξη δεύτερη: Σπουδαία ματς σε Τούμπα, Καραϊσκάκη και Λεωφόρο

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:19 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

Σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τα ματς Παναθηναϊκός - Βόλος, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - Άρης.

Τα playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται σήμερα (2/4) με τη δεύτερη αγωνιστική. Το πρόγραμμα ανοίγει το ματς Παναθηναϊκός - Βόλος (18:00, Cosmote Sport 1). Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχεται τους Θεσσαλούς στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Οι «πράσινοι» μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, θέλουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τιμοτέους Πούχατς που αντιμετωπίζει ίωση, αλλά και τον Ενίς Τσοκάι που είναι τιμωρημένος. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης και Αντράζ Σπόραρ είναι κανονικά στη διάθεση του Σέρβου κόουτς, ωστόσο ο αρχηγός του «τριφυλλιού»  ενδέχεται να προφυλαχθεί.

Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου βρίσκεται στην έκτη θέση και τους 39 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τον πέμπτο Άρη που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Βόλος γνωρίζει πως στα χαρτιά είναι η πιο αδύναμη ομάδα των play offs αλλά θα κάνει τα πάντα για να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στη «μάχη» με τους «κίτρινους». 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι - Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας - Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ - Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν - Λούνα, Τσοκάνης – Ντέλετιτς, Πιρές, Σιρίνος - Οζέγκοβιτς 

Διαιτητής: Μανούχος 

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Καραγκιζόπουλος

4ος: Βεργέτης

Super League: «Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:07 - 26.03.2023

Super League: «Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου»

Η Super League με ενημέρωση της εξαπέλυσε... πυρά κατά του Τάκη Μπαλτάκου, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, περιμένει κανονικά Βόλο και Άρη στη συνάντηση της Δευτέρας (27/3).

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 

Το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (21:00, Novasports Prime). Ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Stoiximan Super League!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και διατηρεί ελπίδες για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την «Ένωση» με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχονται από το «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που επικράτησαν 2-1 με ανατροπή του Άρη. 

Στα αγωνιστικά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τους «κίτρινους» δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νάσμπεργκ και Κούρτιτς. Εκτός έμεινε και ο Κεντζιόρα που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις περίπου 4-6 εβδομάδες. Απών και θα είναι και ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ταξίδεψε στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση. H αποστολή θα ανακοινωθεί την Κυριακή (02.04), λίγο πριν την αναχώρηση για το γήπεδο.

Από την άλλη η ΑΕΚ μετά το 0-0 στην «Opap Arena» με τον Παναθηναϊκό, παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς, στο -2 από τους «πράσινους» και την κορυφή. Η «Ένωση» θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη για πάρει ψυχολογία, καθώς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί με 3-1 από τον Ολυμπιακό και φυσικά να διατηρηθεί κοντά στον Παναθηναϊκό, που λογικά θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου. 

Ο Ματίας Αλμέιδα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μουκουντί, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες. Από τη άλλη, ο Αργεντινός προπονητής θα έχει κανονικά στη διάθεσή του Λιβάι Γκαρσία, Βίντα και Γκατσίνοβιτς, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις της «Ένωσης» από την Παρασκευή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Φρανσόν, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον.

Πιθανές ενδεκάδες: 

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι. Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία. 

Διαιτητής: Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία) 

Βοηθοί: Ζιουκ, Μασλίνκα 

Τέταρτος: Τζοβάρας

VAR: Κρογκ (Δανία), Ψαρρής

Ολυμπιακός - Άρης

H αυλαία της δεύτερης αγωνιστική της Stoiximan Super League πέφτει στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:00 (Cosmote Sport 1), με τον μοναδικό του στόχο να είναι το 2/2 που θα τους διατηρήσει γερά στο κόλπο για τον τίτλο – και το ντέρμπι της Τούμπας θα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο -3 από τον Παναθηναϊκό και στο -1 από την ΑΕΚ. Από την άλλη ο Άρης είναι στην πέμπτη θέση με 40 βαθμούς και θα δώσει «μάχη» με το Βόλο για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Χάμες Ροντρίγκες, Ντόη και Σισέ, με τους Εμβιλά, Χουάνγκ και Μπιέλ από την άλλη να μπαίνουν στην αποστολή.

Ο Τόλης Τερζής δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ρουπ και άλλους μακροχρόνια τραυματίες ή εκτός πλάνων όπως ο Μάνου Γκαρθία και ο Χαΐροβιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτο, Ρτέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μασούρας, Φορτούνης, Κανός, Μπακαμπού 

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταρίντα, Ετέμπο, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Γκρέι, Καμάτσο

Διαιτητής: Βερίσιμο

Βοηθοί: Φελισμπέρτο, Μάνσο 

4ος: Μαλούτας 

VAR: Σάντος

Tags: