Ο λόγος που ο Ντανιέλ Ποντένσε βγήκε εκτός εαυτού και γρονθοκόπησε αντίπαλο παίκτη

Ο λόγος που ο Ντανιέλ Ποντένσε βγήκε εκτός εαυτού και γρονθοκόπησε αντίπαλο παίκτη

Δημήτρης Χούπης 09:30 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 16.07.2024

Ένταση προκλήθηκε στο φιλικό της Γουλβς με την Κόμο, όταν ο Ντάνιελ Ποντένσε έριξε μπουνιά σε αντίπαλό του, ο οποίος έκανε ρατσισυική επίθεση στον συμπαίκτη του, Χουάνγκ Χι - Τσαν.

Ο κακός χαμός έγινε στο φιλικό της Γουλβς με την Κόμο, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Πορτογάλος εξτρέμ των «λύκων» έριξε μπουνιά σε έναν αντίπαλό του, ο οποίος μόλις είχε επιτεθεί ρατσιστικά στον συμπαίκτη του, Χουάνγκ Χι - Τσαν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θέλησε να υπερασπιστεί τον Νοτιοκορεάτη συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει τον παίκτη της ιταλικής ομάδας. Κάπως έτσι δέχτηκε και την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ρώτησαν τον Χι - Τσαν αν ήθελε να σταματήσει το παιχνίδι, με τον Νοτιοκορεάτη να δίνει αρνητική απάντηση. Από τη μεριά του ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ μετά το παιχνίδι ανέφερε πως η ρατσιστική επίθεση ήταν κάτι απογοητευτικό.

«Ο Τσαν δέχτηκε ρατσιστική επίθεση κάτι που είναι εντελώς απογοητευτικό. Μίλησα μαζί του και τον ρώτησαν θέλει να πάρω την ομάδα και να φύγουμε ή να τον βγάλω εκτός. Εκείνος όμως συνέχισε τη δουλειά. Είναι σίγουρα απογοητευτικό αυτό που συνέβη, απογοητευτικό που πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό, απογοητευτικό που επηρέασε το παιχνίδι.

Δεν είναι κάτι ιδανικό για ένα φιλικό παιχνίδι. Περιστατικά σαν αυτό δεν πρέπει ποτέ να γίνονται», είπε και συνέχισε.

«Και ο Τσαν είναι απογοητευμένος φυσικά. Είναι κάτι κατανοητό. Είμαι περήφανος που θέλησε να συνεχίσει το παιχνίδι και έβαλε την ομάδα πάνω απ' όλα σε μια δύσκολη στιγμή γι' αυτόν, επειδή ήξερε ότι είμαστε στην προετοιμασία και ήθελε τα παιδιά να δουλέψουν.

Και το έκανε ακόμα κι αν υπέφερε και το βρήκε εντελώς προσβλητικό. Θα έχει απόλυτη στήριξη. Μιλήσαμε το πρωί για να βεβαιωθούμε αν είναι καλά», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.