Η εξήγηση για τη φωτογραφία του Ποντένσε με τη μάσκα οξυγόνου

Η εξήγηση για τη φωτογραφία του Ποντένσε με τη μάσκα οξυγόνου

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:35 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 10.08.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε ένα story στο intagram κι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανησύχησαν για την κατάστασή του. Ο λόγος που ο Πορτογάλος εξτρέμ φόρεσε τη μάσκα οξυγόνου.

Η αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον Ντανιέλ Ποντένσε είναι γνωστή. Μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (8/8) και κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα των Πειραιωτών με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο κόσμος τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του και παράλληλα ζητούσε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον φέρει στην Ελλάδα.

«Πρόεδρε σε παρακαλώ, φέρε τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό»!, ήταν το σύνθημα που ακούστηκε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) ο βραχύσωμος Πορτογάλος εξτρέμ ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι με μια μάσκα οξυγόνου, η οποία προκάλεσε ερωτηματικά και ανησυχία τόσο στις τάξεις των οπαδών των «ερυθρόλευκων» αλλά και των «λύκων».

Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Ο λόγος που ο Ποντένσε φορούσε μάσκα οξυγόνου ήταν πως βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μυϊκού προβλήματος στη γάμπα και χρησιμοποιεί υπερβαρικό οξυγόνο για την πιο γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου
SERIE A

22:02 - 09.08.2024

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!