«Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. ευρώ για Ποντένσε - Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©intime

«Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. ευρώ για Ποντένσε - Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»

Κώστας Τόπας 11:04 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 06.08.2024

Σύμφωνα με το «Athletic», οι απαιτήσεις της Γουλβς για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με αρκετές ομάδες από Σαουδική Αραβία να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Στην προετοιμασία της Γουλβς έχει ενσωματωθεί ο Ντανιέλ Ποντένσε, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με την περίπτωσή του. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά κάνουν τις επαφές τους με τους Άγγλους στην προσπάθειά τους να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «Λύκων» και να μπορέσουν να κάνουν το... μπάσιμό τους για να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα αναφέρει το έγκυρο «Athletic», οι «Λύκοι» επιθυμούν προτάσεις ύψους 10 εκατομμύριων για να παραχωρήσουν τον Ποντένσε. Αν φτάσει στα γραφεία τους μία τέτοια πρόταση, τότε δεν είναι αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Καραλή: «Μας έκανες όλους υπερήφανους!» (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Καραλή: «Μας έκανες όλους υπερήφανους!» (pic)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Επιπλέον, το αγγλικό Μέσο αναφέρει ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει αρκετές ομάδες από την Σαουδική Αραβία. Ωστόσο οι άνθρωποι της Γουλβς έχουν εντυπωσιαστεί με τη συμπεριφορά του Ποντένσε από την ημέρα που επέστρεψε στις προπονήσεις και υπάρχει πλέον πιθανότητα να παραμείνει στο αγγλικό κλαμπ.

Την περυσινή σεζόν, ο Ποντένσε σε 47 αγώνες, κατάφερε να σημειώσει 15 γκολ και είχε παράλληλα 13 ασίστ, σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ κατέκτησε με τους Πειραιώτες και τo Conference League. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους έχουν καταθέσει πρόταση στην Γουλβς και ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει τονίσει στην διοίκηση της ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα μας προκειμένου να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!