Η κίνηση του Ποντένσε και η αντίδραση…

Η κίνηση του Ποντένσε και η αντίδραση…

Διονύσης Βερβελές 15:06 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 17.07.2024

Οι Άγγλοι αποθεώνουν τον Πορτογάλο, αλλά αυτός βλέπει Ολυμπιακό…

Στην προετοιμασία της Γουλβς έχει ενσωματωθεί ο Ντανιέλ Ποντένσε, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με την περίπτωσή του. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά κάνουν τις επαφές τους με τους Άγγλους στην προσπάθειά τους να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «Λύκων» και να μπορέσουν να κάνουν το... μπάσιμό τους για να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Μέχρι όμως να συμβεί το οτιδήποτε στην περίπτωση του παίκτη, ο Ποντένσε συνεχίζει στη Γουλβς και είναι τώρα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας από την Αγγλία. Μάλιστα δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως στο τελευταίο φιλικό της Γουλβς έγινε πρωταγωνιστής όχι γιατί έκανε κάποια ωραία ενέργεια μέσα στο γήπεδο ή έβαλε κάποιο γκολ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι Άγγλοι στο φιλικό με την Κόμο ο Ποντένσε υπερασπίστηκε το συμπαίκτη του Χουάνγκ Χι-Τσαν, ο οποίος δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από ποδοσφαιριστή της ιταλικής ομάδας. Ο Ποντένσε αντέδρασε και άρχισε να χτυπάει τον αντίπαλο παίκτη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

Από τη στιγμή όμως που έγινε γνωστό το συγκεκριμένο περιστατικό, οι οπαδοί της Γουλβς έχουν αποθεώσει τον Ποντένσε σε διάφορα forum στην Αγγλία. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι παρότρυναν τη διοίκηση της ομάδας τους να κρατήσουν τον Ποντένσε μόνο και μόνο για αυτό που έκανε και ας μην αγωνίζεται!

Αυτό το περιστατικό δε γνωρίζει κανείς αν θα κάνει πιο δύσκολη την περίπτωση του Ποντένσε για τον Ολυμπιακό, αλλά το σίγουρο είναι πως η Γουλβς για την ώρα δεν έχει κάνει πίσω στις οικονομικές της απαιτήσεις. Βέβαια δεν αποκλείεται τα νεύρα αυτά που έβγαλε ο Ποντένσε, αφού θα μπορούσε και να αντιδράσει πιο ήρεμα για να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του, να κάνουν και τη διοίκηση της Γουλβς να επισπεύσει τις διαδικασίες για να μπορέσουν να πουλήσουν τον Ποντένσε.

Όμως από την άλλη και ο προπονητής των Άγγλων, Γκάρι Ο'Νιλ, δεν έχει κάνει κάποια συγκεκριμένη δήλωση για το μέλλον του Ποντένσε, ενώ μέχρι τώρα τον χρησιμοποιεί κανονικά στην προετοιμασία.

Είναι ξεκάθαρο πως θα πιέσει και άλλο ο Ντανιέλ, θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν… Και ο Ολυμπιακός προφανώς είναι ένα θέμα που θέλει να το τελειώσει σύντομα, να μην… τρέχει τέλη Αυγούστου.