Η «τρέλα» για Ποντένσε και οι επαφές με τη Γουλβς

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Η «τρέλα» για Ποντένσε και οι επαφές με τη Γουλβς

Διονύσης Βερβελές 10:49 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 14.08.2024

Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο εξτρέμ. Η πίεση, η πίστη, η αναμονή…

Είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια να υπάρχει μία μεταγραφική «τρέλα» στα social media και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν έχει... γλιτώσει απ' αυτή τη συνθήκη. Έτσι και τώρα με το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε να είναι ανοιχτό και επί της ουσίας να είναι αυτό το οποίο «καίει» τον περισσότερο «ερυθρόλευκο» κόσμο, γίνεται... παιχνίδι στα social media με τ' όνομά του.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως θέλει τον Ποντένσε και πως άλλωστε να μην επιθυμεί να τον κάνει δικό του, με τα όσα έκανε την προηγούμενη σεζόν, δείχνοντας παράλληλα και πόσο γουστάρει και ο ίδιος να είναι στην ομάδα του Πειραιά. Ωστόσο, έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς και αυτό είναι κάτι που δίνει το δικαίωμα στους Άγγλους να εκμεταλλευτούν τα «θέλω» του Ολυμπιακού, προκειμένου να μπορέσουν οικονομικά να ικανοποιηθούν και αυτοί από την πλευρά τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ως σύμμαχο στην υπόθεση αυτή έχουν την επιθυμία και του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για την ώρα όμως αυτό δεν είναι κάτι που έχει... συγκινήσει και τόσο τη Γουλβς. Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τους Άγγλους, υπάρχουν συνεχείς επαφές χωρίς όμως να έχει σημειωθεί και κάποια οριστική εξέλιξη. Πρόοδο στις συζητήσεις μπορεί να υπήρξε τα τελευταία 24ωρα, σε καμία, όμως, περίπτωση δεν είχαμε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρά τα όσα γράφτηκαν στα social media και ορισμένοι το έκαναν σημαία αυτό, η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Ποντένσε. Ο ίδιος θέλει Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά θέλει τον Πορτογάλο, αλλά και η Γουλβς από την πλευρά της προσπαθεί να αποσπάσει το καλύτερο για την ίδια.

Έχουμε τονίσει ξανά, πάντως, πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να περιμένει τον Ποντένσε και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του. Βέβαια και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η κατάσταση όσο ελεγχόμενη φαίνεται από τη μία πλευρά, τόσο… ανοιχτή είναι από την άλλη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!