Telegraph: «Τελειώνει του Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ - Αυτό είναι το deal με τη Γουλβς»

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Telegraph: «Τελειώνει του Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ - Αυτό είναι το deal με τη Γουλβς»

Δημήτρης Χούπης 17:01 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 30.08.2024

Όλο και πιο κοντά στη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε σύμφωνα με δημοσίευμα του Telegraph.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε όπως φαίνεται θα μετακινηθεί τελικά στη Σαουδική Αραβία. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτέλεσε διακαής πόθος του Ολυμπιακού από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς τελικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθεί από την αραβική ομάδα.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Τζον Πέρσι του Telegraph, ο 28χρονος είναι πολύ κοντά στην Αλ Σαμπάμπ η οποία θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα η ομάδα του Γουλβερχάμπτον αναμένεται να κάνει προσθήκες στα εξτρέμ και στην άμυνα με τη μορφή δανεισμού.

«Ο εξτρέμ της Γουλβς, Ντανιέλ Ποντένσε είναι κοντά στο να κλείσει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Σαμπάμπ. Το ποσό είναι κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η Γουλβς σκέφτεται να κάνει μεταγραφές στα άκρα της επίθεσης και στο κέντρο της άμυνας με τη μορφή δανεισμού πριν την τελευταία μέρα των μεταγραφών», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μάλιστα ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νίλ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ επιβεβαίωσε ότι ο Ποντένσε θα αποχωρήσει από την ομάδα. «Ο Ντανιέλ είναι κοντά στο να φύγει. Ήρθε μια εξαιρετική προσφορά γι' αυτόν και την οικογένειά του. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και όπως φαίνεται θα ολοκληρωθούν», ήταν τα λόγια του Άγγλου τεχνικού.

Ο Πορτογάλος υπενθυμίζεται ότι στα δύο παιχνίδια των «λύκων» στην Premier League με την Τσέλσι και την Άρσεναλ ήρθε από τον πάγκο, ενώ στο παιχνίδι απέναντι στην Μπέρνλι ξεκίνησε βασικός και έβγαλε ασίστ στον Γκέδες για το δεύτερο γκολ της Γουλβς.