Ο Ποντένσε δείχνει την προτίμησή του με κάθε τρόπο

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Ο Ποντένσε δείχνει την προτίμησή του με κάθε τρόπο

Διονύσης Βερβελές 23:40 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:51 - 10.07.2024

Ο Πορτογάλος θέλει Πειραιά και το δείχνει κάθε στιγμή…

Δεν έχει υπάρξει κάποια, τουλάχιστον επίσημη, εξέλιξη στο θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε και τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ έχει ολοκληρωθεί με τους «ερυθρόλευκους» και έχει πλέον επιστρέψει στη Γουλβς.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή η οποία ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό, αφού η επιθυμία που υπάρχει είναι να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά από τη στιγμή που ήταν και από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Conference League.

Επίσης από την πλευρά του και ο Ποντένσε θέλει να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους». Του άρεσε που κατάφερε να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Μετά από μία όχι τόσο καλή σεζόν στη Γουλβς, από άποψη παραγωγικότητας, οι Άγγλοι θέλησαν να τον δώσουν δανεικό και ο Ολυμπιακός αμέσως έκανε την κίνησή του. Τον απέκτησε και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανες ίσως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέσα σε 47 αγώνες, κατάφερε να σημειώσει 15 γκολ και είχε παράλληλα 13 ασίστ, σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ κατέκτησε με τους Πειραιώτες και τo Conference League. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που του ταιριάζει από τη στιγμή που και στις δύο θητείες του έχει δώσει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Θέλει και ο ίδιος

Σύμμαχος για τον Ολυμπιακό στον δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει με τη Γουλβς, είναι το «θέλω» και του ίδιου του Ποντένσε. Ο Πορτογάλος θέλει να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και αυτό είναι κάτι που το έχει πει και στους Άγγλους.

Μάλιστα από την πρώτη ημέρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν μέχρι και τώρα, συνεχώς «ανεβάζει» στο instagram του εικόνες του από τον Ολυμπιακό. Δείχνοντας έτσι την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ελλάδα και την ομάδα του Πειραιά. Είναι και αυτός ένας τρόπος πίεσης από την πλευρά του προς τη Γουλβς, για να πάρει την απόφαση και να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν ανά μία ημέρα ο Ποντένσε στα social media θα αναφέρει με οποιονδήποτε τρόπο τους «ερυθρόλευκους».