Προφανώς και θα έχει προτάσεις ο Ποντένσε

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©intime

Προφανώς και θα έχει προτάσεις ο Ποντένσε

Υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν, αλλά ο ίδιος επιθυμεί Ολυμπιακό και το έχει ξεκαθαρίσει!

Βγήκε από το εξωτερικό πως η Φενέρμπαχτσε ρώτησε τη Γουλβς αναφορικά με τον Ντανιέλ Ποντένσε, τον οποίο φυσικά και θέλει ο Ολυμπιακός και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά απ' αυτό το ρεπορτάζ των Άγγλων υπήρξαν διάφορα σενάρια για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Δεν είναι όμως κάτι παράλογο να τον έχει κοιτάξει η Φενέρμπαχτσε τον Ποντένσε.

Είναι εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του Conference League για τους «ερυθρόλευκους». Υπάρχουν και άλλες ομάδες που θέλουν τον Ποντένσε στο ρόστερ τους, εκτός της Φενέρμπαχτσε η οποία, όμως, δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της. Κάτι το οποίο ανέφεραν και οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους.

Όπως επίσης τον Ποντένσε έχουν στη λίστα του και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και μία ομάδα από την πατρίδα του, την Πορτογαλία. Είναι κάτι απολύτως λογικό, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή αξίας και προέρχεται από καλή σεζόν, έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Μετράει το «θέλω» του παίκτη

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο αβαντάζ έναντι στις άλλες ομάδες που τον θέλουν. Την επιθυμία του ίδιου που θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους». Αυτό είναι κάτι που το έχει πει ο ίδιος στη Γουλβς, αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

Άλλωστε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του είχε πει πριν τις διακοπές «σε περιμένω τον Ιούλιο», δείχνοντας και αυτός από την πλευρά του πως τον θέλει στην ομάδα και για τη νέα σεζόν...

Βέβαια η περίπτωσή του δεν είναι και τόσο εύκολη, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τους Άγγλους. Ο ίδιος έχει πει τα «θέλω» του στη διοίκηση της Γουλβς και έχει ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας των Άγγλων με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να προχωρήσει το θέμα και να τελειώσει προτού ξεκινήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις προπονήσεις τους. Είναι ξεκάθαρο πως τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν περισσότερες επαφές με τον Ολυμπιακό να θέλει να τελειώσει το θέμα και να τον έχει ο Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία του καλοκαιριού στην Ολλανδία.