Το «αντίο» του Ποντένσε στη Γουλβς: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω στην Premier League - Ήταν τιμή μου»

Ποντένσε

i

© Imago

Το «αντίο» του Ποντένσε στη Γουλβς: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω στην Premier League - Ήταν τιμή μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:19 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 03.09.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στη Γουλβς.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έγινε κάτοικος Σαουδικής Αραβίας με κάθε επισημότητα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην ομάδα της Αγγλίας, ευχαριστώντας για τα όσα έζησε στην Premier League.

«Ευχαριστώ, Γουλβς, που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω στην Premier League. Ήταν μια τρελή εμπειρία που μου πρόσφερε τα καλύτερα ως παίκτη και άνθρωπο. Ήταν τιμή μου να παίζω σε ένα πάντα γεμάτο ‘Μολινό’ και να έχω στήριξη καθημερινά, είτε κερδίζαμε στο ‘Ολντ Τράφορντ’, είτε χάναμε στην έδρα μας. Αυτό το έκανε τόσο ξεχωριστό. Όλα τα μέλη της ομάδας, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, μάγειρες, καθαριστές, γυμναστές, προσωπικό, ήταν χαρά μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μέτρησε συνολικά με τη φανέλα των «λύκων» 108 συμμετοχές, με απολογισμό 16 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Ποντένσε υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς οι ετήσιες οικονομικές απολαβές θα φτάνουν τα 5,5 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η Αλ Σαμπάμπ γνωστοποίησε το deal και ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ που αποκτήθηκε από τη Γουλβς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!