Πλησιάζει στην Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο - Δέκα εκατομμύρια ζητάει η Γουλβς

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Πλησιάζει στην Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο - Δέκα εκατομμύρια ζητάει η Γουλβς

Δημήτρης Χούπης 17:31 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 28.08.2024

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ ενός Ιταλού δημοσιογράφου ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι κοντά στη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε παρά την αρχική του επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και οδεύει προς Σαουδική Αραβία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου Ρούντι Γκαλέτι, ο Πορτογάλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Σαμπάμπ, η οποία εδώ και λίγο καιρό τον έχει από... κοντά.

Μάλιστα όπως φαίνεται η αραβική ομάδα έχει έρθει σε επικοινωνία με τη Γουλβς, η οποία ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, με τον Ποντένσε σύμφωνα με το δημοσίευμα να είναι θετικός για τη μετακίνησή του στη Μέση Ανατολή.

«Ο Πορτογάλος δεξιός εξτρέμ έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση, υπάρχει η αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα κλείσει σύντομα, με θετικό τρόπο για τις δύο ομάδες», αναφέρεται στην ανάρτηση του Ιταλού μεταξύ άλλων.

Στο Νησί όμως φαίνεται ότι έχουν άλλη άποψη, αφού αναφέρεται πως ναι μεν υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά οι συζητήσεις δεν είναι προχωρημένες. Ο Πορτογάλος θα είναι στην αποστολή της Γουλβς για το παιχνίδι με την Μπέρνλι για το Καραμπάο Καπ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Πορτογάλος υπενθυμίζεται ότι έχει αγωνιστεί τόσο με την Άρσεναλ όσο και στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για την Premier League. Ωστόσο και στα δύο παιχνίδια έχει μπει ως αλλαγή. Ο προπονητής των «λύκων» Γκάρι Ο' Νίλ σε δηλώσεις του που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό είχε τονίσει ότι ο 28χρονος ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά ήθελε να δουλέψει μαζί του. Κάτι που τελικά όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα αποχωρήσει από την Αγγλία.