Ποντένσε: «Στην Αγγλία δεν με εκτιμούσαν, πολλοί μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που ήρθα στην Ελλάδα»

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Ποντένσε: «Στην Αγγλία δεν με εκτιμούσαν, πολλοί μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που ήρθα στην Ελλάδα»

Κώστας Τόπας 12:18 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 30.05.2024

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την κατάκτηση του Conference League αλλά και τις δύσκολες στιγμής που βίωσε όσο ήταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον δρόμο της ομάδας προς την κατάκτηση του Conference League, γιόρτασε το σπουδαίο αυτό επίτευγμα έχοντας στην πλάτη του την ελληνική σημαία και εξήγησε ότι ήταν «μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή» για εκείνον, αφού δεν ένιωθε εκτίμηση στην Premier League με τη Γουλβς.

«Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, πήγα στην Αγγλία, ήμουν καλά, αλλά ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως ήθελα και επέστρεψα σε ένα σπίτι όπου τους αρέσει πολύ.

Έκανα πολλές θυσίες για να επιστρέψω, άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν ήταν το σωστό βήμα, δεν είναι φυσιολογικό βήμα να έρθω στην Ελλάδα από την Premier League, αλλά πιστεύω πραγματικά στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου.

Δεν είχαμε εύκολη σεζόν, αλλά πάλεψα, νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ, και που έχουν θέση στην καρδιά μου», είπε ο Ποντένσε στο πορτογαλικό «Sport TV».

Για την κατάκτηση του Conference League είπε: «Δεν έχω συνέλθει. Γιορτάζουμε όπως γιορτάζαμε στα δωμάτιά μας και στις κάλτσες μας... Αλλά θα συνέλθουμε μόνο όσο περνάει ο καιρός. Στα 100 χρόνια του συλλόγου, κανείς δεν κατάφερε ποτέ να το κάνει αυτό και στα 100 χρόνια που θα ακολουθήσουν, ίσως δεν θα μπορεί να το κάνει ούτε αυτό.

Άγγιξε εποχές 2004 η τηλεθέαση του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Δείτε πόσοι είδαν τον τελικό
CONFERENCE LEAGUE

11:37 - 30.05.2024

Άγγιξε εποχές 2004 η τηλεθέαση του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Δείτε πόσοι είδαν τον τελικό

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Conference League, με τον τελικό να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Πάμε στο γήπεδο και στους δρόμους να πάρουμε μια ιδέα. Ένας ευρωπαϊκός τίτλος κερδίζεται μία φορά στα πολλά χρόνια, οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη σήμερα».